DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 542
Asier, syltede
Engelsk navn
Cucumber, large, pickled
Taxonomisk navn
Cucumis sativus (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 320 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 247 kJ 1003
Energi (kcal) 76 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 58 kcal 1003
Protein 0,5 g 1321
Protein, deklaration 0,5 g 1321
Kulhydrat difference 17,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 17,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 12,7 g 1003
Kostfibre 0,5 g 1321
Fedt 0,5 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,73 g 4 1003
Aske 2,6 g 1 T 404.0
Tørstof 21,1 g 1001
Vand 78,9 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,17 RE 1003
Retinol 0 µg 1001
beta-Caroten 7,00 µg 6 - 9 2 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,1000 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,1000 mg 1 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg 1337
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0200 mg 1 1022
Niacinækvivalent 0,0400 NE 1003
Niacin 0,0400 mg 0,02 - 0,11 10 1018
B6-vitamin 0,01000 mg 0,01 - 0,01 2 1025
Pantotensyre 0,1000 mg 1337
Biotin 0,400 µg 1337
Folat 8,00 µg 1337
Frit folat 5,00 µg 1337
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 4,00 mg 1003
Ascorbinsyre 4,00 mg 1337
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 291 mg 234 - 363 4 1058
Kalium 99,0 mg 95 - 106 4 1058
Calcium 15,3 mg 14,1 - 17,3 6 1015
Magnesium 6,50 mg 5,9 - 7,4 4 1058
Jern 0,550 mg 0,23 - 1,3 5 1043
Kobber 0,0570 mg 0,031 - 0,077 4 1348
Zink 0,180 mg 0,15 - 0,25 4 1348
Mangan 0,0850 mg 0,069 - 0,11 4 1348
Krom 0 µg - 5 8 T 56.0
Molybdæn 0 µg 4 1348
Selen 0,0326 µg 0,058 - 0,22 14 T 388.0
Fosfor 14,8 mg 9,42 - 22,9 6 1015
Jod 1,000 µg 0,55 - 1,8 4 1055
Nikkel 0,561 µg 0,26 0,032 - 2,04 14 T 388.0
Kviksølv 0,0500 µg 0,0 - 0,14 7 T 56.0
Arsen 0,1000 µg 0,07 0,0 - 0,19 7 T 56.0
Cadmium 3,60 µg 0,8 0,0 - 22,4 7 T 56.0
Bly 1,10 µg 1,4 0,0 - 3,2 7 T 56.0
Sum mineraler 427 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 12,5 g 1337
Tilsat Sukker 12,5 g 1 2133
Frie sukkerarter 12,5 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,200 g 1 2141
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,030 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,040 2135
Sum fedtsyrer 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,020 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,020 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,080 1321
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 3,10 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 33 18 1015, 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby