Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 542
Asier, syltede
Engelsk navn
Cucumber, large, pickled
Taxonomisk navn
Cucumis sativus L.
Synonymer
Asie
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 35 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 311 kJ 1003
Energi, kcal 74 kcal 1003
total-N 0,080 g 1321
Protein, total 0,5 g 1321
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 17,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 16,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 16,5 g 1003
Tilsat sukker 16,0 g 1321
Kostfiber 0,5 g 1321
Fedt, total 0,5 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,1 g 6 T 404
Tørstof 21,1 g 1001
Vand 78,9 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,583 RE 1003
Retinol 0 µg 1001
ß-caroten 7,00 µg 6 - 9 2 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,100 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,100 mg 1 1034
B1-vitamin 0,010 mg 1337
B2-vitamin, riboflavin 0,020 mg 1 1022
Niacin 0,040 NE 1003
niacin 0,040 mg 0,02 - 0,11 10 1018
B6-vitamin 0,010 mg 0,010 - 0,010 2 1025
Pantothensyre 0,100 mg 1337
Biotin 0,400 µg 1337
Folat 8,00 µg 1337
Frit folat 5,00 µg 1337
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 4,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 4,00 mg 1337
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 291 mg 234 - 363 4 1058
Kalium, K 99,0 mg 95 - 106 4 1058
Calcium, Ca 15,3 mg 14,1 - 17,3 6 1015
Magnesium, Mg 6,50 mg 5,9 - 7,4 4 1058
Phosphor, P 14,8 mg 9,42 - 22,9 6 1015
Jern, Fe 0,550 mg 0,23 - 1,3 5 1043
Kobber, Cu 0,057 mg 0,031 - 0,077 4 1348
Zink, Zn 0,180 mg 0,15 - 0,25 4 1348
Jod, I 1,00 µg 0,55 - 1,8 4 1055
Mangan, Mn 0,085 mg 0,069 - 0,110 4 1348
Chrom, Cr 1,70 µg 1,80 0,3 - 0,5 7 T 56
Selen, Se 0,300 µg 0,0 - 0,5 20 T 388
Molybdæn, Mo 0 µg 4 1348
Nikkel, Ni 0,600 µg 0,01 - 2,6 20 T 388
Kviksølv, Hg 0,050 µg 0 - 0,14 7 T 56
Arsen, As 0,100 µg 0,070 0 - 0,19 7 T 56
Cadmium, Cd 3,60 µg 0,80 0 - 22,4 7 T 56
Bly, Pb 1,10 µg 1,40 0 - 3,2 7 T 56
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 12,5 g 1337
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby