DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 542
Asier, syltede
Engelsk navn
Cucumber, large, pickled
Taxonomisk navn
Cucumis sativus L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 35 18 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 311 kJ 1003
Energi, kcal 73 kcal 1003
Nitrogen, total 0,080 g 1321
Protein, videnskabelig 0,5 g 1321
Protein, deklaration 0,5 g 1321
Kulhydrat, difference 17,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 16,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 16,5 g 1003
Tilsat sukker 16,0 g 1321
Kostfibre 0,5 g 1321
Fedt, total 0,5 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,1 g 6 T 404
Tørstof 21,1 g 1001
Vand 78,9 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,583 RE 1003
Retinol 0 µg 1001
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,1000 α-TE
alfa-tokoferol 0,1000 mg 1 1034
B1-vitamin 0,01000 mg 1337
B2-vitamin, riboflavin 0,0200 mg 1 1022
Niacinækvivalent 0,0400 NE 1003
Niacin 0,0400 mg 0,02 - 0,11 10 1018
B6-vitamin 0,01000 mg 0,01 - 0,01 2 1025
Pantothensyre 0,1000 mg 1337
Biotin 0,400 µg 1337
Folat 8,00 µg 1337
Frit folat 5,00 µg 1337
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 4,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 4,00 mg 1337
beta-caroten 7,00 µg 6 - 9 2 1020
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 291 mg 234 - 363 4 1058
Kalium, K 99,0 mg 95 - 106 4 1058
Calcium, Ca 15,3 mg 14,1 - 17,3 6 1015
Magnesium, Mg 6,50 mg 5,9 - 7,4 4 1058
Fosfor, P 14,8 mg 9,42 - 22,9 6 1015
Jern, Fe 0,550 mg 0,23 - 1,3 5 1043
Kobber, Cu 0,0570 mg 0,031 - 0,077 4 1348
Zink, Zn 0,180 mg 0,15 - 0,25 4 1348
Jod, I 1,000 µg 0,55 - 1,8 4 1055
Mangan, Mn 0,0850 mg 0,069 - 0,11 4 1348
Chrom, Cr 1,70 µg 1,8 0,3 - 0,5 7 T 56
Selen, Se 0,0326 µg 0,056 - 0,22 14 T 388
Molybdæn, Mo 0 µg 4 1348
Nikkel, Ni 0,561 µg 0,26 0,032 - 2,04 14 T 388
Kviksølv, Hg 0,0500 µg 0 - 0,14 7 T 56
Arsen, As 0,1000 µg 0,07 0 - 0,19 7 T 56
Cadmium, Cd 3,60 µg 0,8 0 - 22,4 7 T 56
Bly, Pb 1,10 µg 1,4 0 - 3,2 7 T 56
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 12,5 g 1337
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,400 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby