DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 548
Torsk, filet, paneret, rå
Engelsk navn
Cod, fillet, breaded, raw
Taxonomisk navn
Gadus morhua (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 479 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 479 kJ 1003
Energi (kcal) 113 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 113 kcal 1003
Protein 13,7 g 11,2 - 15,7 4 1839, 1357
Protein, deklaration 13,7 g 11,2 - 15,7 4 1839, 1357
Kulhydrat difference 13,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 12,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 12,2 g 1003
Kostfibre 1,2 g 1 1001
Fedt 0,8 g 1 1839
Alkohol 0,0 g 1357
Salt deklaration 0,33 g 4 1003
Aske 1,3 g 1 1839
Tørstof 29,2 g 1 1839
Vand 70,8 g 1 1839
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0,800 µg 1 2136
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,170 mg 0,13 - 0,24 3 1357
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0700 mg 0,05 - 0,1 3 1357
Niacinækvivalent 1,20 NE 1003
Niacin 1,20 mg 0,9 - 1,5 3 1357
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1357
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 134 mg 73 - 190 4 1357, 1839
Kalium 305 mg 283 - 345 4 1357, 1839
Calcium 10,5 mg 8 - 12 4 1357, 1839
Magnesium 27,2 mg 1 1839
Jern 0,668 mg 0,3 - 1,1 4 1357, 1839
Kobber 0,0380 mg 1 1839
Zink 0,400 mg 1 1839
Mangan 0,104 mg 1 1839
Selen 29,0 µg 1 1839
Fosfor 167 mg 156 - 180 4 1357, 1839
Chlorid 307 mg 1 1839
Jod 114 µg 1 1839
Kviksølv 2,60 µg 1 1839
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,700 g 1 1001
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 11,4 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 1839
C10:0 0,000 0,0 1839
C12:0 0,000 0,0 1839
C14:0 0,000 0,0 1839
C16:0 0,104 14,2 1839
C18:0 0,000 0,0 1839
C20:0 0,000 0,0 1839
C22:0 0,000 0,0 1839
C24:0 0,000 0,0 1839
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1839
C16:1,n-7 0,000 0,0 1839
C18:1,n-7 0,000 0,0 1839
C18:1,n-9 0,104 14,2 1839
C20:1,n-11 0,000 0,0 1839
C22:1,n-9 0,000 0,0 1839
C22:1,n-11 0,000 0,0 1839
C24:1,n-9 0,000 0,0 1839
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,208 28,5 1839
C18:3,n-3 0,000 0,0 1839
C18:4,n-3 0,000 0,0 1839
C20:2,n-6 0,000 0,0 1839
C20:3,n-3 0,000 0,0 1839
C20:5,n-3 0,104 14,2 1839
C22:5,n-3 0,000 0,0 1839
C22:6,n-3 0,208 28,5 1839
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1839
Sum mættede fedtsyrer 0,104 14,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,104 14,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,520 71,4 1003
Sum fedtsyrer 0,728 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,312 42,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,208 28,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 43 mg T 72.0
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,188 1839, 1357
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 73,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,910 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby