Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 548
Torsk, filet, paneret, rå
Engelsk navn
Cod, fillet, breaded, raw
Taxonomisk navn
Gadus morhua
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,910
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 486 kJ 1003
Energi, kcal 116 kcal 1003
total-N 2,188 g 1,792 - 2,512 4 1357, 1839
Protein, total 13,7 g 11,200 - 15,700 4 1357, 1839
Protein, deklaration 13,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 13,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 12,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 12,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,5 g 1003
Fedt, total 0,8 g 1 1839
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 1,3 g 1 1839
Tørstof 29,2 g 1 1839
Vand 70,8 g 1 1839
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,170 mg 0,13 - 0,24 3 1357
B2-vitamin, riboflavin 0,070 mg 0,05 - 0,10 3 1357
Niacin 1,20 NE 1003
niacin 1,20 mg 0,90 - 1,50 3 1357
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1357
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 307 mg 1 1839
Natrium, Na 134 mg 73 - 190 4 1357, 1839
Kalium, K 305 mg 283 - 345 4 1357, 1839
Calcium, Ca 10,5 mg 8 - 12 4 1357, 1839
Magnesium, Mg 27,2 mg 1 1839
Phosphor, P 167 mg 156 - 180 4 1357, 1839
Jern, Fe 0,668 mg 0,30 - 1,10 4 1357, 1839
Kobber, Cu 0,038 mg 1 1839
Zink, Zn 0,400 mg 1 1839
Jod, I 114 µg 1 1839
Mangan, Mn 0,104 mg 1 1839
Selen, Se 29,0 µg 1 1839
Kviksølv, Hg 2,60 µg 1 1839
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1839
C10:0 0,000 0,00 1839
C12:0 0,000 0,00 1839
C14:0 0,000 0,00 1839
C16:0 0,100 14,3 1839
C18:0 0,000 0,00 1839
C20:0 0,000 0,00 1839
C22:0 0,000 0,00 1839
C24:0 0,000 0,00 1839
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1839
C16:1,n-7 0,000 0,00 1839
C18:1,n-9 0,100 14,3 1839
C18:1,n-7 0,000 0,00 1839
C20:1,n-11 0,000 0,00 1839
C22:1,n-9 0,000 0,00 1839
C22:1,n-11 0,000 0,00 1839
C24:1,n-9 0,000 0,00 1839
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,200 28,6 1839
C18:3,n-3 0,000 0,00 1839
C18:4,n-3 0,000 0,00 1839
C20:2,n-6 0,000 0,00 1839
C20:3,n-3 0,000 0,00 1839
C20:5,n-3 0,100 14,3 1839
C22:5,n-3 0,000 0,00 1839
C22:6,n-3 0,200 28,6 1839
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1839
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,100 14,3 1003
Sum monoumættede 0,100 14,3 1003
Sum polyumættede 0,500 71,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,700 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,300 42,9 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,200 28,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 43 mg T 72

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby