Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 549
Sortmund, blåhvilling, filet, rå
Engelsk navn
Blue whiting, fillet, raw
Taxonomisk navn
Micromesistius poutassou
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 56
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,750
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 327 kJ 1003
Energi, kcal 78 kcal 1003
total-N 2,896 g 1357
Protein, total 17,5 g 1357
Protein, deklaration 17,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1357
Fedt, total 0,8 g 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 1,2 g 1357
Tørstof 19,5 g 1357
Vand 80,5 g 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,080 mg 0,066 - 0,085 2 1357
B2-vitamin, riboflavin 0,050 mg 0,041 - 0,062 3 1357
Niacin 1,30 NE 1003
niacin 1,30 mg 1,1 - 1,5 4 1357
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 51,0 mg 1357
Calcium, Ca 24,0 mg 1357
Jern, Fe 1,00 mg 1357
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 31 mg T 553

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby