DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 549
Sortmund, blåhvilling, filet, rå
Engelsk navn
Blue whiting, fillet, raw
Taxonomisk navn
Micromesistius poutassou (Risso, 1827)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 327 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 327 kJ 1003
Energi (kcal) 77 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 77 kcal 1003
Protein 17,5 g 0,0 1357
Protein, deklaration 17,5 g 0,0 1357
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1357
Fedt 0,8 g 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Salt deklaration 0,13 g 1003
Aske 1,2 g 1357
Tørstof 19,5 g 1357
Vand 80,5 g 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 1,40 µg 1 2140
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0800 mg 0,066 - 0,085 2 1357
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 0,041 - 0,062 3 1357
Niacinækvivalent 1,30 NE 1003
Niacin 1,30 mg 1,1 - 1,5 4 1357
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 51,0 mg 1357
Calcium 24,0 mg 1357
Jern 1,000 mg 1357
Zink 0,400 mg 1 2140
Selen 23,0 µg 1 2140
Jod 21,6 µg 1 2140
Sum mineraler 76,0 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,130 2140
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,100 2140
Sum flerumættede fedtsyrer 0,290 2140
Sum fedtsyrer 0,600 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,270 2140
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 31 mg T 553.0
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,896 1357
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 65,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 56 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,750 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby