DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 549
Sortmund, blåhvilling, filet, rå
Engelsk navn
Blue whiting, fillet, raw
Taxonomisk navn
Micromesistius poutassou
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 56
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,750
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 327 kJ 1003
Energi, kcal 77 kcal 1003
Nitrogen, total 2,896 g 1357
Protein, videnskabelig 17,5 g 0 1357
Protein, deklaration 17,5 g 0 1357
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1357
Fedt, total 0,8 g 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 1,2 g 1357
Tørstof 19,5 g 1357
Vand 80,5 g 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0800 mg 0,066 - 0,085 2 1357
B2-vitamin, riboflavin 0,0500 mg 0,041 - 0,062 3 1357
Niacinækvivalent 1,30 NE 1003
Niacin 1,30 mg 1,1 - 1,5 4 1357
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 51,0 mg 1357
Calcium, Ca 24,0 mg 1357
Jern, Fe 1,000 mg 1357
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,600 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 31 mg T 553

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby