DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 550
Lever, gris, i flødesovs, dybfrost
Engelsk navn
Liver, pig, in cream sauce, frozen
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
FCF 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 519 kJ 1003
Energi, kcal 124 kcal 1003
total-N 1,904 g 1,12 - 2,35 3 1031
Protein, total 11,9 g 7 - 14,7 3 1031
Protein, deklaration 11,9 g 7 - 14,7 3 1031
Kulhydrat, difference 6,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 6,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 6,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 5,4 g 4,6 - 6 3 1031
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,6 - 2 3 1031
Tørstof 26,0 g 25,1 - 26,7 3 1031
Vand 74,0 g 73,3 - 74,9 3 1031
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin RE 1003
Retinol µg 3630 - 5310 3 1031
ß-caroten 4,00 µg 3630 - 5310 3 1001
B1-vitamin 0,120 mg 0,035 - 0,175 3 1031
B2-vitamin, riboflavin 1,99 mg 1,55 - 2,32 3 1031
Niacin 11,0 NE 1003
niacin 8,10 mg 6,5 - 9,6 3 1031
B6-vitamin 0,290 mg 0,22 - 0,33 3 1031
Pantothensyre 1,40 mg 1,1 - 1,6 3 1031
B12-vitamin 17,2 µg 15 - 21,5 3 1031
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 24,0 mg 22 - 26 3 1031
Jern, Fe 11,7 mg 9,7 - 15 3 1031
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 4,860 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 180 92 1031

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby