DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 550
Lever, gris, i flødesovs, dybfrost
Engelsk navn
Liver, pig, in cream sauce, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 519 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 519 kJ 1003
Energi (kcal) 124 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 124 kcal 1003
Protein 11,9 g 7 - 14,7 3 1031
Protein, deklaration 11,9 g 7 - 14,7 3 1031
Kulhydrat difference 6,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 6,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 6,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 5,4 g 4,6 - 6 3 1031
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,04 g 1 1003
Aske 1,8 g 1,6 - 2 3 1031
Tørstof 26,0 g 25,1 - 26,7 3 1031
Vand 74,0 g 73,3 - 74,9 3 1031
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4560 RE 1003
Retinol 4560 µg 3630 - 5310 3 1031
beta-Caroten 4,00 µg 3630 - 5310 3 1001
Thiamin (B1-vitamin) 0,120 mg 0,035 - 0,175 3 1031
Riboflavin (B2-vitamin) 1,99 mg 1,55 - 2,32 3 1031
Niacinækvivalent 11,0 NE 1003
Niacin 8,10 mg 6,5 - 9,6 3 1031
B6-vitamin 0,290 mg 0,22 - 0,33 3 1031
Pantotensyre 1,40 mg 1,1 - 1,6 3 1031
B12-vitamin 17,2 µg 15 - 21,5 3 1031
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 415 mg 1 2135
Calcium 24,0 mg 22 - 26 3 1031
Jern 11,7 mg 9,7 - 15 3 1031
Sum mineraler 451 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 6,90 g 1 1001
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 4,860 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,904 1031
Tryptofan 175 92 1031
Sum essentielle Aminosyrer 175,168
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby