DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 551
Tørkage, uspec.
Engelsk navn
Pastry, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
FCF 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1884 kJ 1003
Energi, kcal 450 kcal 1003
total-N 1,061 g 1,01 0,7 - 1,78 8 1962
Protein, total 6,0 g 5,757 3,99 - 10,1 8 1962
Protein, deklaration 6,6 g 6,3125 4,37 - 11,1 8 1962
Kulhydrat, difference 59,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 57,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 53,7 g 1003
Tilsat sukker 20,0 g
Kostfibre 2,5 g 2,2 1,2 - 3,99 8 1962
Fedt, total 21,3 g 20,85 16,9 - 25,4 8 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 0,91 0,81 - 1,37 8 1962
Tørstof 88,0 g 88,05 84,7 - 91,9 8 1962
Vand 12,0 g 11,95 8,1 - 15,3 8 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 1,22 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 196 mg 207 77 - 281 8 1962
Natrium, Na 163 mg 192 34,9 - 245 8 1962
Kalium, K 115 mg 46 - 222 25 1062
Jern, Fe 1,90 mg 0,77 - 4,52 25 1062
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,93 g 1,5 0,55 - 4 8 1962
Glukose 2,86 g 3,15 1,05 - 4,4 8 1962
Monosaccharider, total 4,79 g 1003
Laktose 1,53 g 1,115 0,0221 - 4,6 8 1962
Maltose 0,549 g 0,465 0,15 - 1,13 8 1962
Sakkarose 33,9 g 34,5 27 - 40 8 1962
Disaccharider, total 36,0 g 1003
Sukkerarter, ialt 40,7 g 1003
Stivelse 12,9 g 15,9 1,44 - 16,4 8 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1962
C6:0 0,000 0 1962
C8:0 0,207 1,04 1962
C10:0 0,171 0,862 1962
C12:0 1,797 9,05 1962
C14:0 0,709 3,57 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 3,587 18 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 1,028 5,18 1962
C20:0 0,000 0 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,000 0 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-9 8,598 43,3 1962
C18:1,n-7 0,258 1,3 1962
C20:1,n-11 0,000 0 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,031 0,157 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,071 15,4 1962
C18:2,conjugerede 0,000 0 1962
C18:3,n-3 (ALA) 0,371 1,87 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,014 0,0718 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede 7,500 37,7 1003
Sum monoumættede 8,856 44,6 1003
Sum polyumættede 3,442 17,3 1003
Transfedtsyrer, total 0,046 0,229 1003
Fedtsyrer, total 19,844 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,371 1,87 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,071 15,4 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 318 300
Leucin 499 470
Lysin 287 270
Methionin 138 130
Cystin 117 110
Phenylalanin 340 320
Tyrosin 159 150
Threonin 223 210
Tryptofan 73 69
Valin 330 340
Arginin 297 280
Histidin 149 140
Alanin 265 250
Asparaginsyre 435 410
Glutaminsyre 1560 1470
Glycin 223 210
Prolin 509 480
Serin 382 360

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby