Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 551
Tørkage, uspec.
Engelsk navn
Pastry, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1884 kJ 1003
Energi, kcal 450 kcal 1003
total-N 1,061 g 1,010 0,7 - 1,78 8 1962
Protein, total 6,0 g 5,8 3,990 - 10,146 8 1962
Protein, deklaration 6,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 59,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 57,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 56,6 g 1003
Tilsat sukker 20,0 g T 351
Kostfiber 2,5 g 2,2 1,2 - 3,99 8 1962
Fedt, total 21,3 g 20,9 16,9 - 25,4 8 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 0,9 0,81 - 1,37 8 1962
Tørstof 88,0 g 88,1 84,7 - 91,9 8 1962
Vand 12,0 g 12,0 8,100 - 15,300 8 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 1,22 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 196 mg 207 77 - 281 8 1962
Natrium, Na 163 mg 192 34,9 - 245 8 1962
Kalium, K 115 mg 46 - 222 25 1062
Jern, Fe 1,90 mg 0,77 - 4,52 25 1062
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,93 g 1,50 0,55 - 4 8 1962
Glucose 2,86 g 3,15 1,05 - 4,4 8 1962
Monosaccharider, total 4,79 g 1003
Lactose 1,53 g 1,12 0,0221 - 4,6 8 1962
Maltose 0,549 g 0,465 0,15 - 1,13 8 1962
Saccharose 33,9 g 34,5 27 - 40 8 1962
Disaccharider, total 36,0 g 1003
Sukkerarter, ialt 40,7 g 1003
Stivelse 12,9 g 15,9 1,44 - 16,4 8 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1962
C6:0 0,000 0,00 1962
C8:0 0,203 1,04 1962
C10:0 0,168 0,86 1962
C12:0 1,76 9,06 1962
C14:0 0,696 3,57 1962
C15:0 0,000 0,00 1962
C16:0 3,52 18,1 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 1,01 5,18 1962
C20:0 0,000 0,00 1962
C22:0 0,000 0,00 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,000 0,00 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 8,44 43,3 1962
C18:1,n-7 0,254 1,30 1962
C20:1,n-11 0,000 0,00 1962
C22:1,n-9 0,000 0,00 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,000 0,00 1962
C18:1,trans n-9 0,031 0,15 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,01 15,5 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,364 1,87 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,014 0,07 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 7,36 37,8 1003
Sum monoumættede 8,69 44,6 1003
Sum polyumættede 3,38 17,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,045 0,23 1003
Fedtsyrer, total 19,5 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,364 1,87 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,01 15,5 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 318 300 T 359
Leucin 499 470 T 359
Lysin 286 270 T 359
Methionin 138 130 T 359
Cystin 117 110 T 359
Phenylalanin 340 320 T 359
Tyrosin 159 150 T 359
Threonin 223 210 T 359
Tryptofan 73 69 T 359
Valin 361 340 T 359
Arginin 297 280 T 359
Histidin 149 140 T 359
Alanin 265 250 T 359
Asparaginsyre 435 410 T 359
Glutaminsyre 1560 1470 T 359
Glycin 223 210 T 359
Prolin 509 480 T 359
Serin 382 360 T 359

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby