Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 553
Hvilling, rå
Engelsk navn
Whiting, raw
Taxonomisk navn
Merlangius merlangus merlangus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 332 kJ 1003
Energi, kcal 79 kcal 1003
total-N 2,928 g 1347
Protein, total 18,2 g 1347
Protein, deklaration 18,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1347
Kostfiber 0,0 g 1347
Fedt, total 0,6 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 1,2 g 1347
Tørstof 20,0 g 1347
Vand 80,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,00 RE 1003
Retinol 3,00 µg 1347
ß-caroten 0 µg 1655
E-vitamin 0,230 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,230 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,050 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,050 mg 1347
Niacin 2,00 NE 1003
niacin 2,00 mg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 50,0 mg 1347
Kalium, K 370 mg 1347
Calcium, Ca 50,0 mg 1347
Phosphor, P 183 mg 1347
Jern, Fe 0,300 mg 1347
Zink, Zn 0,500 mg 1347
Chrom, Cr 6,10 µg 1 1851
Selen, Se 29,8 µg 1 1851
Nikkel, Ni 0 µg 1 1851
Kviksølv, Hg 5,60 µg 1 1851
Arsen, As 100 µg 1 1851
Cadmium, Cd 0 µg 1 1851
Bly, Pb 1,60 µg 1 1851
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 31 mg 1361

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby