DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 556
Salt, havsalt (ikke jodberiget)
Engelsk navn
Salt, sea salt (no iodine fortification)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 0 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 0 kJ 1003
Energi (kcal) 0 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 0 kcal 1003
Protein 0,0 g 1655
Protein fra Aminosyrer 0,0 g 1003
Protein, deklaration 0,0 g 1655
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1655
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 94,00 g 1 1003
Aske 96,0 g 96,0 96 - 96 2 1348
Tørstof 96,0 g 96,0 96 - 96 2 1348
Vand 4,0 g 4,0 4 - 4 2 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0,0 1655
beta-Caroten 0 µg 0,0 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 0,0 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 0,0 1655
alfa-Tokotrienol 0 mg 0,0 1655
K1-vitamin 0 µg 0,0 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 0,0 1655
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 0,0 1655
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 0,0 1655
B6-vitamin 0 mg 0,0 1655
Pantotensyre 0 mg 0,0 1655
Biotin 0 µg 0,0 1655
Folat 0 µg 0,0 1655
Frit folat 0 µg 0,0 1655
B12-vitamin 0 µg 0,0 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 0,0 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 37600 mg 1 2141
Kalium 56,0 mg 56,0 56 - 56 2 1348
Calcium 51,0 mg 51,0 51 - 51 2 1348
Magnesium 37,0 mg 37,0 37 - 37 2 1348
Jern 3,00 mg 3,0 3 - 3 2 1348
Kobber 0,140 mg 0,14 0,14 - 0,14 2 1348
Zink 0,0770 mg 0,077 0,077 - 0,077 2 1348
Mangan 0,200 mg 0,2 0,2 - 0,2 2 1348
Krom 10,00 µg 10,0 10 - 10 2 1348
Selen 0 µg 0,0 2 1348
Fosfor 1,20 mg 1,2 1,2 - 1,2 2 1348
Jod 4,56 µg 3,455 1,42 - 9,9 4 2018
Nikkel 3,00 µg 3 - 5 8 1348
Sum mineraler 37700 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 0,0 1655
Glukose 0 g 0,0 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 0,0 1655
Maltose 0 g 0,0 1655
Sakkarose 0 g 0,0 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 0,0 1655
Cellulose 0 g 0,0 1655
Lignin 0 g 0,0 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1655
C6:0 0,000 0,0 1655
C8:0 0,000 0,0 1655
C10:0 0,000 0,0 1655
C12:0 0,000 0,0 1655
C14:0 0,000 0,0 1655
C15:0 0,000 0,0 1655
C16:0 0,000 0,0 1655
C17:0 0,000 0,0 1655
C18:0 0,000 0,0 1655
C20:0 0,000 0,0 1655
C22:0 0,000 0,0 1655
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1655
C15:1,n-5 0,000 0,0 1655
C16:1,n-7 0,000 0,0 1655
C17:1,n-7 0,000 0,0 1655
C18:1,n-9 0,000 0,0 1655
C20:1,n-11 0,000 0,0 1655
C22:1,n-9 0,000 0,0 1655
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,0 1655
C18:3,n-3 0,000 0,0 1655
C20:3,n-3 0,000 0,0 1655
C20:4,n-6 0,000 0,0 1655
C20:5,n-3 0,000 0,0 1655
C22:5,n-3 0,000 0,0 1655
C22:6,n-3 0,000 0,0 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 0,0 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1655
Isoleucin 0 1655
Leucin 0 1655
Lysin 0 1655
Methionin 0 1655
Cystin 0 1655
Phenylalanin 0 1655
Tyrosin 0 1655
Threonin 0 1655
Tryptofan 0 1655
Valin 0 1655
Arginin 0 1655
Histidin 0 1655
Alanin 0 1655
Asparaginsyre 0 1655
Glutaminsyre 0 1655
Glycin 0 1655
Prolin 0 1655
Serin 0 1655
Sum essentielle Aminosyrer 0
Sum ikke essentielle aminosyrer 0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,000 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby