DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 561
Aborre, rå
Engelsk navn
Perch, raw
Taxonomisk navn
Perca fluviatilis
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 55
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,823
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 327 kJ 1003
Energi, kcal 77 kcal 1003
Nitrogen, total 2,896 g 1347
Protein, videnskabelig 16,4 g 0 1347
Protein, deklaration 16,4 g 0 1347
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1347
Kostfibre 0,0 g 1347
Fedt, total 1,3 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 1,3 g 1347
Tørstof 19,0 g 1347
Vand 81,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1356
D-vitamin 0,800 µg 1356
E-vitamin 1,20 α-TE
alfa-tokoferol 1,20 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0700 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,0700 mg 1347
Niacinækvivalent 4,00 NE 1003
Niacin 4,00 mg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1356
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 230 mg 1356
Natrium, Na 54,0 mg 1347
Kalium, K 330 mg 1347
Calcium, Ca 110 mg 1347
Magnesium, Mg 26,0 mg 1347
Fosfor, P 240 mg 1347
Jern, Fe 0,600 mg 1347
Kobber, Cu 0,0230 mg 0,023 0,014 - 0,033 22 1081
Zink, Zn 0,520 mg 0,52 0,38 - 0,71 22 1081
Jod, I 18,0 µg 1356
Mangan, Mn 0,0620 mg 0,022 - 0,19 5 1348
Chrom, Cr 8,60 µg 5,4 0 - 45 22 1081
Selen, Se 24,0 µg 20 0 - 54 22 1081
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1 1348
Cobolt, Co 0,500 µg 1 1348
Nikkel, Ni 8,00 µg 5 0 - 32 22 1081
Fluor, F 100,0 µg 20 - 240 5 1348
Silicium, Si 0,300 mg 1 1348
Rubidium, Rb 440 µg 130 - 1300 5 1348
Aluminium, Al 0,1000 mg 1348
Bor, B 10,00 µg 6 - 20 5 1348
Brom, Br 300 µg 1 1348
Kviksølv, Hg 20,0 µg 16 3,1 - 59 22 1081
Arsen, As 2,30 µg 0 0 - 46 22 1081
Cadmium, Cd 0,600 µg 0 0 - 4,5 22 1081
Bly, Pb 5,00 µg 4 0 - 11 22 1081
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0 g 1356
Sakkarose 0 g 1356
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1356
Sukkerarter, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1356
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0 1356
C14:0 0,032 3,01 1356
C16:0 0,402 37,5 1356
C18:0 0,095 8,89 1356
Andre mættede fedtsyrer 0,021 1,96 1356
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
Andre monoumættede fedtsyrer 0,434 40,5 1656
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,053 4,97 1356
C18:3,n-3 (ALA) 0,032 3,01 1356
Andre polyumættede 0,407 1356
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,550 51,4 1003
Sum monoumættede 0,434 40,5 1003
Sum polyumættede 0,086 7,99 1003
Fedtsyrer, total 1,070 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,032 3,01 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,053 4,97 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 60 mg 1347

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby