DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 562
Torsk, filet, kogt
Engelsk navn
Cod, fillet, boiled
Taxonomisk navn
Gadus morhua
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,695 T 72
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 320 kJ 1003
Energi, kcal 75 kcal 1003
Nitrogen, total 2,996 g 2,59 - 3,42 97 T 72
Protein, videnskabelig 17,6 g 0 15 - 20,2 97 T 72
Protein, deklaration 17,6 g 0 15 - 20,2 97 T 72
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,6 g 0,43 - 0,8 57 T 72
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1,07 - 1,7 97 T 72
Tørstof 19,3 g 16,4 - 22,4 97 T 72
Vand 80,7 g 77,6 - 83,6 97 T 72
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1357
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1357
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,01000 mg 1 1357
B2-vitamin, riboflavin 0,0300 mg 1 1357
Niacinækvivalent 3,65 NE 1003
Niacin 0,800 mg 2 1357
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fluor, F 0,0200 µg 0,022 - 0,024 1357
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 T 72
C6:0 0,000 0 T 72
C8:0 0,000 0 T 72
C10:0 0,000 0 T 72
C12:0 0,000 0 T 72
C14:0 0,003 0,684 T 72
C16:0 0,079 19,5 T 72
C17:0 0,000 0 T 72
C18:0 0,020 5,04 T 72
C20:0 0,000 0 T 72
C22:0 0,000 0 T 72
C24:0 0,000 0 T 72
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 T 72
C16:1,n-7 0,006 1,55 T 72
C18:1,n-9 0,033 8,21 T 72
C18:1,n-7 0,000 0 T 72
C20:1,n-11 0,000 0 T 72
C22:1,n-9 0,000 0 T 72
C22:1,n-11 0,000 0 T 72
C24:1,n-9 0,002 0,498 T 72
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,001 0,249 T 72
C18:3,n-3 (ALA) 0,008 1,99 T 72
C18:4,n-3 0,000 0 T 72
C20:2,n-6 0,000 0 T 72
C20:3,n-3 0,000 0 T 72
C20:3,n-6 0,000 0 T 72
C20:5,n-3 (EPA) 0,070 17,3 T 72
C22:5,n-3 0,009 2,3 T 72
C22:6,n-3 (DHA) 0,152 37,7 T 72
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,020 4,85 T 72
Sum mættede 0,102 25,2 1003
Sum monoumættede 0,041 10,2 1003
Sum polyumættede 0,240 59,5 1003
Fedtsyrer, total 0,402 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,239 59,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,001 0,249 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 43 mg T 72
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 869 290 T 72
Leucin 1350 450 T 72
Lysin 1650 550 T 72
Methionin 569 190 T 72
Cystin 129 43 T 72
Phenylalanin 689 230 T 72
Tyrosin 659 220 T 72
Threonin 749 250 T 72
Tryptofan 171 57 T 72
Valin 959 320 T 72
Arginin 1080 360 T 72
Histidin 359 120 T 72
Alanin 1080 360 T 72
Asparaginsyre 1830 610 T 72
Glutaminsyre 2520 840 T 72
Glycin 869 290 T 72
Prolin 569 190 T 72
Serin 749 250 T 72

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby