Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 562
Torsk, filet, kogt
Engelsk navn
Cod, fillet, boiled
Taxonomisk navn
Gadus morhua
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,695
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 321 kJ 1003
Energi, kcal 77 kcal 1003
total-N 2,996 g 2,592 - 3,424 97 T 72
Protein, total 17,6 g 15,0 - 20,2 97 T 72
Protein, deklaration 17,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,6 g 0,43 - 0,80 57 T 72
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1,07 - 1,7 97 T 72
Tørstof 19,3 g 16,4 - 22,4 97 T 72
Vand 80,7 g 77,600 - 83,600 97 T 72
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1357
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1357
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,010 mg 1 1357
B2-vitamin, riboflavin 0,030 mg 1 1357
Niacin 3,65 NE 1003
niacin 0,800 mg 2 1357
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fluor, F 0,020 µg 0,022 - 0,024 1357
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 T 72
C6:0 0,000 0,00 T 72
C8:0 0,000 0,00 T 72
C10:0 0,000 0,00 T 72
C12:0 0,000 0,00 T 72
C14:0 0,003 0,74 T 72
C16:0 0,079 19,6 T 72
C17:0 0,000 0,00 T 72
C18:0 0,020 4,96 T 72
C20:0 0,000 0,00 T 72
C22:0 0,000 0,00 T 72
C24:0 0,000 0,00 T 72
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 T 72
C16:1,n-7 0,006 1,49 T 72
C18:1,n-9 0,033 8,19 T 72
C18:1,n-7 0,000 0,00 T 72
C20:1,n-11 0,000 0,00 T 72
C22:1,n-9 0,000 0,00 T 72
C22:1,n-11 0,000 0,00 T 72
C24:1,n-9 0,002 0,49 T 72
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,001 0,24 T 72
C18:3,n-3 0,008 1,99 T 72
C18:4,n-3 0,000 0,00 T 72
C20:2,n-6 0,000 0,00 T 72
C20:3,n-3 0,000 0,00 T 72
C20:3,n-6 0,000 0,00 T 72
C20:5,n-3 0,070 17,4 T 72
C22:5,n-3 0,009 2,23 T 72
C22:6,n-3 0,152 37,7 T 72
Andre fedtsyrer 0,020 4,96 T 72
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,102 25,3 1003
Sum monoumættede 0,041 10,2 1003
Sum polyumættede 0,240 59,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,403 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,239 59,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,001 0,24 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 43 mg T 72
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 869 290 T 72
Leucin 1350 450 T 72
Lysin 1650 550 T 72
Methionin 569 190 T 72
Cystin 129 43 T 72
Phenylalanin 689 230 T 72
Tyrosin 659 220 T 72
Threonin 749 250 T 72
Tryptofan 171 57 T 72
Valin 959 320 T 72
Arginin 1080 360 T 72
Histidin 360 120 T 72
Alanin 1080 360 T 72
Asparaginsyre 1830 610 T 72
Glutaminsyre 2520 840 T 72
Glycin 869 290 T 72
Prolin 569 190 T 72
Serin 749 250 T 72

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby