Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 570
Brosme, rå
Engelsk navn
Torsk, tusk, raw
Taxonomisk navn
Brosme brosme
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 35 T 30
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,456
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 334 kJ 1003
Energi, kcal 80 kcal 1003
total-N 3,040 g 1355
Protein, total 19,0 g 1355
Protein, deklaration 19,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1355
Fedt, total 0,3 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1001
Tørstof 20,6 g 1003
Vand 79,4 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,00 RE 1003
Retinol 3,00 µg 1003
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1355
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,050 mg 1355
B2-vitamin, riboflavin 0,150 mg 1355
Niacin 3,00 NE 1003
niacin 3,00 mg 1355
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 20,0 mg 1355
Jern, Fe 0,700 mg 1355
Chrom, Cr 0,700 µg 1 1851
Selen, Se 38,0 µg 1 1851
Nikkel, Ni 0 µg 1 1851
Kviksølv, Hg 21,4 µg 1 1851
Arsen, As 124 µg 1 1851
Cadmium, Cd 0 µg 1 1851
Bly, Pb 0 µg 1 1851
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,003 2,48 1357
C16:0 0,024 17,4 1357
C18:0 0,007 4,96 1357
C20:0 0,000 0,00 1357
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,005 3,31 1357
C18:1,n-9 0,026 19,0 1357
C20:1,n-11 0,008 5,79 1357
C22:1,n-9 0,003 2,48 1357
Andre monoumætt. 0,001 0,82 1357
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,001 0,82 1357
C18:3,n-3 0,001 0,82 1357
C18:4,n-3 0,001 0,82 1357
C20:2,n-6 0,000 0,00 1357
C20:3,n-3 0,001 0,82 1357
C20:4,n-6 0,002 1,65 1357
C20:5,n-3 0,014 9,92 1357
C22:5,n-3 0,002 1,65 1357
C22:6,n-3 0,037 27,3 1357
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,034 25,0 1003
Sum monoumættede 0,043 31,6 1003
Sum polyumættede 0,059 43,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,136 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,056 41,2 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,003 2,21 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby