Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 571
Torsk, filet, røget, med skind
Engelsk navn
Cod, fillet, smoked, with skin
Taxonomisk navn
Gadus morhua
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,695
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 334 kJ 1003
Energi, kcal 80 kcal 1003
total-N 3,040 g 1355
Protein, total 19,0 g 1355
Protein, deklaration 19,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1355
Fedt, total 0,3 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1001
Tørstof 20,6 g 1001
Vand 79,4 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1003
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,00 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,00 µg 1 1057
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,050 mg 1355
B2-vitamin, riboflavin 0,050 mg 1355
Niacin 5,38 NE 1003
niacin 2,50 mg 1355
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 20,0 mg 1355
Jern, Fe 0,600 mg 1355
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 T 72
C6:0 0,000 0,00 T 72
C8:0 0,000 0,00 T 72
C10:0 0,000 0,00 T 72
C12:0 0,000 0,00 T 72
C14:0 0,002 0,74 T 72
C16:0 0,041 19,6 T 72
C17:0 0,000 0,00 T 72
C18:0 0,010 4,96 T 72
C20:0 0,000 0,00 T 72
C22:0 0,000 0,00 T 72
C24:0 0,000 0,00 T 72
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 T 72
C16:1,n-7 0,003 1,49 T 72
C18:1,n-9 0,017 8,19 T 72
C18:1,n-7 0,000 0,00 T 72
C20:1,n-11 0,000 0,00 T 72
C22:1,n-9 0,000 0,00 T 72
C22:1,n-11 0,000 0,00 T 72
C24:1,n-9 0,001 0,49 T 72
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,001 0,24 T 72
C18:3,n-3 0,004 1,99 T 72
C18:4,n-3 0,000 0,00 T 72
C20:2,n-6 0,000 0,00 T 72
C20:3,n-3 0,000 0,00 T 72
C20:3,n-6 0,000 0,00 T 72
C20:5,n-3 0,036 17,4 T 72
C22:5,n-3 0,005 2,23 T 72
C22:6,n-3 0,079 37,7 T 72
Andre fedtsyrer 0,010 4,96 T 72
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,053 25,4 1003
Sum monoumættede 0,021 10,0 1003
Sum polyumættede 0,125 59,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,209 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,124 59,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,001 0,47 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 43 mg T 72
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 882 290 T 72
Leucin 1370 450 T 72
Lysin 1670 550 T 72
Methionin 578 190 T 72
Cystin 131 43 T 72
Phenylalanin 699 230 T 72
Tyrosin 669 220 T 72
Threonin 760 250 T 72
Tryptofan 173 57 T 72
Valin 973 320 T 72
Arginin 1090 360 T 72
Histidin 365 120 T 72
Alanin 1090 360 T 72
Asparaginsyre 1850 610 T 72
Glutaminsyre 2550 840 T 72
Glycin 882 290 T 72
Prolin 578 190 T 72
Serin 760 250 T 72

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby