DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 571
Torsk, filet, røget, med skind
Engelsk navn
Cod, fillet, smoked, with skin
Taxonomisk navn
Gadus morhua (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 334 kJ 1003
Energi (kcal) 79 kcal 1003
Protein 19,0 g 1355
Protein fra Aminosyrer 14,7 g 1003
Protein, deklaration 19,0 g 1355
Kulhydrat difference -0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1355
Fedt 0,3 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,25 g 1 1003
Aske 1,3 g 1001
Tørstof 20,6 g 1001
Vand 79,4 g 1001
Nitrogen 3,040 g 1355
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1003
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,000 µg 1003
D3-vitamin 1,000 µg 1 1057
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0500 mg 1355
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 1355
Niacinækvivalent 5,39 NE 1003
Niacin 2,50 mg 1355
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1355
Cholin 92,3 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 500 mg 1 2141
Calcium 20,0 mg 1355
Jern 0,600 mg 1355
Zink 0,300 mg 1 2136
Selen 28,0 µg 1 2136
Jod 400 µg 1 2136
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 T 72.0
C6:0 0,000 0,0 T 72.0
C8:0 0,000 0,0 T 72.0
C10:0 0,000 0,0 T 72.0
C12:0 0,000 0,0 T 72.0
C14:0 0,001 0,684 T 72.0
C16:0 0,041 19,5 T 72.0
C17:0 0,000 0,0 T 72.0
C18:0 0,011 5,04 T 72.0
C20:0 0,000 0,0 T 72.0
C22:0 0,000 0,0 T 72.0
C24:0 0,000 0,0 T 72.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 T 72.0
C16:1,n-7 0,003 1,55 T 72.0
C18:1,n-7 0,000 0,0 T 72.0
C18:1,n-9 0,017 8,21 T 72.0
C20:1,n-11 0,000 0,0 T 72.0
C22:1,n-9 0,000 0,0 T 72.0
C22:1,n-11 0,000 0,0 T 72.0
C24:1,n-9 0,001 0,498 T 72.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,001 0,249 T 72.0
C18:3,n-3 0,004 1,99 T 72.0
C18:4,n-3 0,000 0,0 T 72.0
C20:2,n-6 0,000 0,0 T 72.0
C20:3,n-3 0,000 0,0 T 72.0
C20:3,n-6 0,000 0,0 T 72.0
C20:5,n-3 0,036 17,3 T 72.0
C22:5,n-3 0,005 2,3 T 72.0
C22:6,n-3 0,079 37,7 T 72.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,010 4,85 T 72.0
Sum mættede fedtsyrer 0,053 25,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,021 10,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,124 59,5 1003
Sum fedtsyrer 0,208 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,124 59,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,001 0,249 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 43 mg T 72.0
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 882 290 T 72.0
Leucin 1370 450 T 72.0
Lysin 1670 550 T 72.0
Methionin 578 190 T 72.0
Cystin 131 43 T 72.0
Phenylalanin 699 230 T 72.0
Tyrosin 669 220 T 72.0
Threonin 760 250 T 72.0
Tryptofan 173 57 T 72.0
Valin 973 320 T 72.0
Arginin 1090 360 T 72.0
Histidin 365 120 T 72.0
Alanin 1090 360 T 72.0
Asparaginsyre 1850 610 T 72.0
Glutaminsyre 2550 840 T 72.0
Glycin 882 290 T 72.0
Prolin 578 190 T 72.0
Serin 760 250 T 72.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,695 T 72.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby