DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 572
Kaktusfigen, rå
Engelsk navn
Prickly pear, Indian fig, raw
Taxonomisk navn
Opuntia ficus indica (L.) Miller
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 25
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 162 kJ 1003
Energi, kcal 39 kcal 1003
Nitrogen, total 0,117 g 3 1938
Protein, videnskabelig 0,7 g 3 1938
Protein, deklaration 0,7 g 3 1938
Kulhydrat, difference 9,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 6,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 6,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 3,6 g 1938
Fedt, total 0,5 g 2 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g 3 1938
Tørstof 12,4 g 4 1938
Vand 87,5 g 4 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,50 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0140 mg 1 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,0600 mg 1 1938
Niacinækvivalent 0,460 NE 1003
Niacin 0,460 mg 1 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
beta-caroten 30,0 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 5,00 mg 2 1938
Kalium, K 220 mg 2 1938
Calcium, Ca 56,0 mg 1 1938
Magnesium, Mg 85,0 mg 2 1938
Fosfor, P 24,0 mg 1 1938
Jern, Fe 0,300 mg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 1,81 g 3 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,357 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby