DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 572
Kaktusfigen, rå
Engelsk navn
Prickly pear, Indian fig, raw
Taxonomisk navn
Opuntia ficus-indica (Linnaeus, 1753) (Miller, 1768)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 162 kJ 1003
Energi (kcal) 39 kcal 1003
Protein 0,7 g 3 1938
Protein, deklaration 0,7 g 3 1938
Kulhydrat difference 9,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 6,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 6,0 g 1003
Kostfibre 3,6 g 1938
Fedt 0,5 g 2 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 2 1003
Aske 1,6 g 3 1938
Tørstof 12,4 g 4 1938
Vand 87,5 g 4 1938
Nitrogen 0,117 g 3 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 5,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 30,0 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0140 mg 1 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0600 mg 1 1938
Niacinækvivalent 0,460 NE 1003
Niacin 0,460 mg 1 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
Cholin 4,30 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 5,00 mg 2 1938
Kalium 220 mg 2 1938
Calcium 56,0 mg 1 1938
Magnesium 85,0 mg 2 1938
Jern 0,300 mg 1938
Fosfor 24,0 mg 1 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 9,70 g 1 2190
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Crude fibre 1,81 g 3 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,357 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 25 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby