DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 573
Kinakål, rå
Engelsk navn
Cabbage, Chinese, raw
Taxonomisk navn
Brassica rapa subsp. pekinensis (Lour.) Hanelt ex Mansf.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 71 kJ 1003
Energi (kcal) 17 kcal 1003
Protein 1,3 g 0,8 - 2,1 19 1073, 1825
Protein fra Aminosyrer 0,9 g 1003
Protein, deklaration 1,3 g 0,8 - 2,1 19 1073, 1825
Kulhydrat difference 3,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,0 g 1003
Kostfibre 1,2 g 1,1 - 1,3 4 1825
Fedt 0,2 g 0,06 - 0,22 3 1073, 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,02 g 15 1003
Aske 0,6 g 0,4 - 0,8 19 1073, 1825
Tørstof 5,2 g 3,7 - 8,8 24 1879, 1073, 1825
Vand 94,8 g 91,2 - 96,3 24 1879, 1073, 1825
Nitrogen 0,201 g 0,128 - 0,336 19 1073, 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 120 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 720 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,120 α-TE
alfa-Tokoferol 0,120 mg 1 1379
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 1 1938
Niacinækvivalent 0,608 NE 1003
Niacin 0,400 mg 1 1938
B6-vitamin 0,141 mg 0,1 - 0,189 4 1072
Pantotensyre 0,105 mg 1938
Folat 96,2 µg 61 - 109 10 1803, 1845
Frit folat 42,0 µg 1375
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 26,0 mg 1003
Ascorbinsyre 26,0 mg 17 - 54 12 1073
Cholin 7,60 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 9,00 mg 15 1938
Kalium 238 mg 9 1938
Calcium 30,4 mg 19 - 39,9 6 1015
Magnesium 13,0 mg 4 1938
Jern 0,310 mg 3 1938
Kobber 0,0210 mg 0,02 0,016 - 0,027 4 1082
Zink 0,110 mg 1,1 1,1 - 1,2 4 1082
Mangan 0,190 mg 11 1938
Krom 1,20 µg 0,6 0,0 - 5,4 23 1506
Selen 0,293 µg 0,0 - 1,1 45 1843, 1914
Fosfor 40,2 mg 22,1 - 51,1 6 1015
Jod 0,300 µg 0,08 - 0,45 3 1055
Nikkel 1,75 µg 0,5 - 4,6 21 1843
Kviksølv 0,230 µg 0,17 0,0 - 1,6 23 1506
Arsen 0,450 µg 0,43 0,0 - 2 23 1506
Cadmium 0,970 µg 0,21 - 2,26 21 1843
Bly 0,400 µg 0,1 - 0,8 21 1843
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,820 g 0,7 0,5 - 1,1 5 1879
Glukose 1,06 g 1,0 0,8 - 1,5 5 1879
Sum monosakkarider 1,88 g 1003
Maltose 0 g 1 1879
Sakkarose 0,0400 g 0,0 0,0 - 0,2 5 1879
Sum disakkarider 0,0400 g 1003
Raffinose 0 g 0,0 5 1879
Sum sukkerarter 1,92 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Crude fibre 0,600 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,000 0,0 1938
C14:0 0,000 0,0 1938
C16:0 0,037 27,6 1342
C18:0 0,005 3,77 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 1,25 1342
C18:1,n-9 0,020 15 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,014 10,6 1342
C18:3,n-3 0,055 41,5 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,042 31,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,022 16,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,070 52,2 1003
Sum fedtsyrer 0,133 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,055 41,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,014 10,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 70 350 1342
Leucin 72 360 1342
Lysin 74 370 1342
Methionin 7 36 1342
Cystin 14 68 1342
Phenylalanin 36 180 1342
Tyrosin 24 120 1342
Threonin 40 200 1342
Tryptofan 12 62 1342
Valin 56 280 1342
Arginin 70 350 1342
Histidin 22 110 1342
Alanin 72 360 1342
Asparaginsyre 91 450 1342
Glutaminsyre 302 1500 1342
Glycin 36 180 1342
Prolin 26 130 1342
Serin 40 200 1342
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 19 8 1879, 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby