Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 575
Sperling, kød, rå
Engelsk navn
Norway pout, flesh, raw
Taxonomisk navn
Trisopterus esmarki
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,790
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 336 kJ 1003
Energi, kcal 80 kcal 1003
total-N 2,960 g 1357
Protein, total 17,6 g 1357
Protein, deklaration 17,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1357
Fedt, total 1,0 g 0,7 - 1,3 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 1,4 g 1357
Tørstof 20,0 g 1357
Vand 80,0 g 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,100 mg 0,071 - 0,124 3 1357
B2-vitamin, riboflavin 0,090 mg 0,082 - 0,088 3 1357
Niacin 0,900 NE 1003
niacin 0,900 mg 0,8 - 1,0 2 1357
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby