DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 575
Sperling, kød, rå
Engelsk navn
Norway pout, flesh, raw
Taxonomisk navn
Trisopterus esmarkii (Nilsson, 1855)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 336 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 336 kJ 1003
Energi (kcal) 79 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 79 kcal 1003
Protein 17,6 g 0,0 1357
Protein, deklaration 17,6 g 0,0 1357
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1357
Fedt 1,0 g 0,7 - 1,3 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Salt deklaration 0,19 g 3 1003
Aske 1,4 g 1357
Tørstof 20,0 g 1357
Vand 80,0 g 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 0,071 - 0,124 3 1357
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0900 mg 0,082 - 0,088 3 1357
Niacinækvivalent 0,900 NE 1003
Niacin 0,900 mg 0,8 - 1 2 1357
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 76,0 mg 70 - 82 3 T 72.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,790 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,960 1357
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 75,8 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,790 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby