Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 578
Figen, rå
Engelsk navn
Figs, raw
Taxonomisk navn
Ficus carica L.
Synonymer
Figner
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 4 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 324 kJ 1003
Energi, kcal 77 kcal 1003
total-N 0,120 g 16 1938
Protein, total 0,8 g 16 1938
Protein, deklaration 0,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 19,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 16,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 16,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,9 g 1938
Fedt, total 0,3 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 16 1938
Tørstof 20,9 g 18,0 16 1938
Vand 79,1 g 82,0 16 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,17 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 74,0 µg 53 - 95 2 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,060 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,050 mg 1938
Niacin 0,500 NE 1003
niacin 0,400 mg 1938
B6-vitamin 0,113 mg 1938
Pantothensyre 0,300 mg 1938
Folat 9,00 µg 1864
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 2,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 2,00 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1,00 mg 8 1938
Kalium, K 232 mg 8 1938
Calcium, Ca 42,9 mg 11,0 - 85,6 6 1015
Magnesium, Mg 17,0 mg 16 1938
Phosphor, P 31,0 mg 20,0 - 72,2 6 1015
Jern, Fe 0,370 mg 16 1938
Kobber, Cu 0,070 mg 16 1938
Zink, Zn 0,150 mg 1938
Mangan, Mn 0,128 mg 16 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 1,20 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,002 0,74 1342
C16:0 0,046 17,0 1342
C18:0 0,012 4,44 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1938
C18:1,n-9 0,066 24,4 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,144 53,3 1342
C18:3,n-3 0,000 0,00 1938
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,060 22,2 1003
Sum monoumættede 0,066 24,4 1003
Sum polyumættede 0,144 53,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,270 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,144 53,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 23 190 1342
Leucin 32 270 1342
Lysin 30 250 1342
Methionin 6 50 1342
Cystin 12 100 1342
Phenylalanin 18 150 1342
Tyrosin 32 270 1342
Threonin 24 200 1342
Tryptofan 6 50 1342
Valin 28 230 1342
Arginin 17 140 1342
Histidin 11 92 1342
Alanin 44 370 1342
Asparaginsyre 176 1470 1342
Glutaminsyre 72 600 1342
Glycin 25 210 1342
Prolin 49 410 1342
Serin 37 310 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby