DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 578
Figen, rå
Engelsk navn
Figs, raw
Taxonomisk navn
Ficus carica (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 324 kJ 1003
Energi (kcal) 77 kcal 1003
Protein 0,8 g 16 1938
Protein fra Aminosyrer 0,6 g 1003
Protein, deklaration 0,8 g 16 1938
Kulhydrat difference 19,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 16,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 16,3 g 1003
Kostfibre 2,9 g 1938
Fedt 0,3 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 8 1003
Aske 0,7 g 16 1938
Tørstof 20,9 g 18,0 16 1938
Vand 79,1 g 82,0 16 1938
Nitrogen 0,120 g 16 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 12,3 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 74,0 µg 53 - 95 2 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,1000 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0600 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 1938
Niacinækvivalent 0,500 NE 1003
Niacin 0,400 mg 1938
B6-vitamin 0,113 mg 1938
Pantotensyre 0,300 mg 1938
Folat 9,00 µg 1864
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 2,00 mg 1003
Ascorbinsyre 2,00 mg 1938
Cholin 4,70 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,000 mg 8 1938
Kalium 232 mg 8 1938
Calcium 42,9 mg 11 - 85,6 6 1015
Magnesium 17,0 mg 16 1938
Jern 0,370 mg 16 1938
Kobber 0,0700 mg 16 1938
Zink 0,150 mg 1938
Mangan 0,128 mg 16 1938
Selen 2,00 µg 1 2135
Fosfor 31,0 mg 20 - 72,2 6 1015
Jod 1,50 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 10,5 g 1 2135
Sum disakkarider 1,000 g 1 2135
Sum sukkerarter 11,5 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Crude fibre 1,20 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,000 0,0 1938
C14:0 0,002 0,74 1342
C16:0 0,036 17 1342
C18:0 0,009 4,44 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1938
C18:1,n-9 0,051 24,4 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,112 53,3 1342
C18:3,n-3 0,000 0,0 1938
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,047 22,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,051 24,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,112 53,3 1003
Sum fedtsyrer 0,210 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,112 53,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 23 190 1342
Leucin 32 270 1342
Lysin 30 250 1342
Methionin 6 50 1342
Cystin 12 100 1342
Phenylalanin 18 150 1342
Tyrosin 32 270 1342
Threonin 24 200 1342
Tryptofan 6 50 1342
Valin 28 230 1342
Arginin 17 140 1342
Histidin 11 92 1342
Alanin 44 370 1342
Asparaginsyre 176 1470 1342
Glutaminsyre 72 600 1342
Glycin 25 210 1342
Prolin 49 410 1342
Serin 37 310 1342
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 4 18 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby