Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 585
Salat, endivie, bredbladet (escarole), rå
Engelsk navn
Endive (escarole), raw
Taxonomisk navn
Cichorium endivia L. var. latifolium Lam.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 14
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 58 kJ 1003
Energi, kcal 14 kcal 1003
total-N 0,200 g 2 1938
Protein, total 1,3 g 2 1938
Protein, deklaration 1,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,1 g 1938
Fedt, total 0,2 g 2 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,4 g 2 1938
Tørstof 6,2 g 24 1938
Vand 93,8 g 24 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 103 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 1230 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,080 mg 2 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,075 mg 2 1938
Niacin 0,483 NE 1003
niacin 0,400 mg 2 1938
B6-vitamin 0,020 mg 1938
Pantothensyre 0,900 mg 1938
Folat 142 µg 6 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 6,50 mg 1003
L-ascorbinsyre 6,50 mg 2 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 22,0 mg 18 1938
Kalium, K 314 mg 18 1938
Calcium, Ca 52,0 mg 4 1938
Magnesium, Mg 15,0 mg 4 1938
Phosphor, P 28,0 mg 3 1938
Jern, Fe 0,830 mg 4 1938
Kobber, Cu 0,099 mg 1 1938
Zink, Zn 0,790 mg 2 1938
Mangan, Mn 0,420 mg 1 1938
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre, total 0,330 mg 1346
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,900 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,003 2,17 1342
C16:0 0,041 29,7 1342
C18:0 0,002 1,45 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1938
C18:1,n-9 0,004 2,90 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,075 54,3 1342
C18:3,n-3 0,013 9,42 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,046 33,3 1003
Sum monoumættede 0,004 2,90 1003
Sum polyumættede 0,088 63,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,138 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,013 9,42 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,075 54,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 70 350 1342
Leucin 94 470 1342
Lysin 60 300 1342
Methionin 13 67 1342
Cystin 10 48 1342
Phenylalanin 50 250 1342
Tyrosin 38 190 1342
Threonin 48 240 1342
Tryptofan 5 24 1342
Valin 60 300 1342
Arginin 60 300 1342
Histidin 22 110 1342
Alanin 60 300 1342
Asparaginsyre 124 620 1342
Glutaminsyre 160 800 1342
Glycin 56 280 1342
Prolin 56 280 1342
Serin 48 240 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby