Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 587
Lyssej, rå
Engelsk navn
Pollack, raw
Taxonomisk navn
Pollachius pollachius
Synonymer
Lubbe, blåsej, sej, Atlantic pollock, European pollock, lythe
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 50
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 303 kJ 1003
Energi, kcal 72 kcal 1003
total-N 2,854 g 2,865 2,73 - 2,97 12 2068
Protein, total 17,4 g 17,4 16,6 - 18,1 12 2068
Protein, deklaration 17,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1355
Fedt, total 0,2 g 0,0 <0,5 - 0,6 12 2068
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 1,1 0,99 - 1,25 12 2068
Tørstof 18,7 g 18,7 17,6 - 19,6 12 2068
Vand 81,3 g 81,3 80,400 - 82,400 12 2068
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0 2 2068
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,41 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,41 µg 1,41 1,25 - 1,57 2 2068
25-hydroxycholecalciferol 0 µg 0 2 2068
E-vitamin 0,675 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,675 mg 0,675 0,59 - 0,76 2 2068
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,023 mg 0,023 0,016 - 0,029 2 2068
B2-vitamin, riboflavin 0,054 mg 0,054 0,048 - 0,059 2 2068
Niacin 1,04 NE 1003
niacin 1,04 mg 1,04 1,02 - 1,06 2 2068
B6-vitamin 0,084 mg 0,084 0,079 - 0,089 2 2068
Pantothensyre 0,118 mg 0,118 0,111 - 0,125 2 2068
Biotin 1,65 µg 1,65 1,4 - 1,9 2 2068
B12-vitamin 1,20 µg 1,20 1,19 - 1,20 2 2068
C-vitamin 0,463 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,463 mg 0,585 <0,5 - 0,68 4 2068
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 62,5 mg 62,5 58 - 67 2 2068
Kalium, K 368 mg 368 337 - 398 2 2068
Calcium, Ca 9,70 mg 9,70 8,7 - 10,7 2 2068
Magnesium, Mg 26,6 mg 26,6 24,5 - 28,6 2 2068
Phosphor, P 193 mg 193 187 - 199 2 2068
Jern, Fe 0,197 mg 0,197 0,115 - 0,278 2 2068
Kobber, Cu 0,034 mg 0,034 0,026 - 0,042 2 2068
Zink, Zn 0,255 mg 0,255 0,168 - 0,342 2 2068
Jod, I 252 µg 252 178 - 325 2 2068
Mangan, Mn 0,008 mg 0,008 0,006 - 0,009 2 2068
Chrom, Cr 0,185 µg 0,185 0,1625 - 0,2075 2 2068
Selen, Se 27,5 µg 27,5 26 - 29 2 2068
Nikkel, Ni 0,410 µg 0,410 0,39 - 0,43 2 2068
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 50 mg 50 50 - 50 2 2068

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby