DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 587
Lyssej, rå
Engelsk navn
Pollack, raw
Taxonomisk navn
Pollachius pollachius
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 50
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 302 kJ 1003
Energi, kcal 71 kcal 1003
Nitrogen, total 2,854 g 2,865 2,73 - 2,97 12 2068
Protein, videnskabelig 17,4 g 17,44604167 16,6 - 18,1 12 2068
Protein, deklaration 17,4 g 17,44604167 16,6 - 18,1 12 2068
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1355
Fedt, total 0,2 g 0 0 - 0,6 12 2068
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 1,115 0,99 - 1,25 12 2068
Tørstof 18,7 g 18,7 17,6 - 19,6 12 2068
Vand 81,3 g 81,3 80,4 - 82,4 12 2068
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0 2 2068
D-vitamin 1,41 µg 1003
D3-vitamin 1,41 µg 1,41 1,25 - 1,57 2 2068
25-hydroxy D3-vitamin 0 µg 0 2 2068
E-vitamin 0,675 α-TE
alfa-tokoferol 0,675 mg 0,675 0,59 - 0,76 2 2068
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0225 mg 0,0225 0,016 - 0,029 2 2068
B2-vitamin, riboflavin 0,0535 mg 0,0535 0,048 - 0,059 2 2068
Niacinækvivalent 1,04 NE 1003
Niacin 1,04 mg 1,04 1,02 - 1,06 2 2068
B6-vitamin 0,0840 mg 0,084 0,079 - 0,089 2 2068
Pantothensyre 0,118 mg 0,118 0,111 - 0,125 2 2068
Biotin 1,65 µg 1,65 1,4 - 1,9 2 2068
B12-vitamin 1,19 µg 1,195 1,19 - 1,2 2 2068
C-vitamin 0,463 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,463 mg 0,585 0 - 0,68 4 2068
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 62,5 mg 62,5 58 - 67 2 2068
Kalium, K 368 mg 367,5 337 - 398 2 2068
Calcium, Ca 9,70 mg 9,7 8,7 - 10,7 2 2068
Magnesium, Mg 26,6 mg 26,55 24,5 - 28,6 2 2068
Fosfor, P 193 mg 193 187 - 199 2 2068
Jern, Fe 0,197 mg 0,1965 0,115 - 0,278 2 2068
Kobber, Cu 0,0340 mg 0,034 0,026 - 0,042 2 2068
Zink, Zn 0,255 mg 0,255 0,168 - 0,342 2 2068
Jod, I 252 µg 251,5 178 - 325 2 2068
Mangan, Mn 0,00750 mg 0,0075 0,006 - 0,009 2 2068
Chrom, Cr 0,185 µg 0,185 0,162 - 0,207 2 2068
Selen, Se 27,5 µg 27,5 26 - 29 2 2068
Nikkel, Ni 0,410 µg 0,41 0,39 - 0,43 2 2068
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,128 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 50 mg 50 50 - 50 2 2068

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby