Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 589
Kaviar, uægte (stenbiderrogn)
Engelsk navn
Caviar, Danish (roe, lump-sucker)
Taxonomisk navn
Cyclopterus lumpus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 443 kJ 1003
Energi, kcal 106 kcal 1003
total-N 2,064 g 1,936 - 2,288 2 1343, 1839
Protein, total 12,9 g 12,100 - 14,300 2 1343, 1839
Protein, deklaration 12,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 5,7 g 5,3 - 6,1 2 1839
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 6,2 g 5,14 - 7,31 2 1839
Tørstof 25,6 g 25,1 - 26,0 2 1839
Vand 74,4 g 74,000 - 74,900 2 1839
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,00 RE 1003
Retinol 9,00 µg 7,5 - 10,5 2 1839
D-vitamin 3,80 µg 1003
D3 cholecalciferol 3,80 µg 3,3 - 4,2 2 1003, 1839
E-vitamin 10,3 α-TE 1003
alfa-tokoferol 10,3 mg 10,3 10,1 - 10,4 2 T 778
B1-vitamin 0,765 mg 0,765 0,74 - 0,79 2 T 778
B2-vitamin, riboflavin 0,655 mg 0,655 0,60 - 0,71 2 T 778
Niacin 3,55 NE 1003
niacin 1,15 mg 1,15 1,12 - 1,18 2 T 778
B6-vitamin 0,262 mg 0,262 0,253 - 0,27 2 T 778
Folat 22,0 µg 6 T 525
B12-vitamin 19,5 µg 19,5 19 - 20 2 T 778
C-vitamin 10,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 10,0 mg T 525
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 3570 mg 2900 - 4230 2 1839
Natrium, Na 2158 mg 1900 - 2790 5 1058, 1839
Kalium, K 77,0 mg 49 - 117 5 1058, 1839
Calcium, Ca 19,5 mg 17,3 - 21,7 2 1839
Magnesium, Mg 3,68 mg 2,6 - 4,9 5 1058, 1839
Phosphor, P 125 mg 106 - 144 2 1839
Jern, Fe 0,540 mg 0,47 - 0,60 2 1839
Kobber, Cu 0,037 mg 0,029 - 0,052 11 1006, 1839
Zink, Zn 1,18 mg 0,99 - 1,29 11 1006, 1839
Jod, I 27,0 µg 23 - 40 8 1041, 1839
Mangan, Mn 0,042 mg 0,035 - 0,048 2 1839
Selen, Se 52,0 µg 44 - 60 2 1839
Kviksølv, Hg 0,100 µg 0,0 - 0,2 2 1839
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 2 1839
Glucose 0 g 2 1839
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 2 1839
Maltose 0 g 2 1839
Saccharose 0 g 2 1839
Disaccharider, total 0 g 1003
Raffinose 0 g 2 1839
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1839
C10:0 0,000 0,00 1839
C12:0 0,000 0,00 1839
C14:0 0,100 1,92 1839
C16:0 0,800 15,4 1839
C18:0 0,200 3,85 1839
C20:0 0,000 0,00 1839
C22:0 0,000 0,00 1839
C24:0 0,000 0,00 1839
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1839
C16:1,n-7 0,100 1,92 1839
C18:1,n-9 0,900 17,3 1839
C18:1,n-7 0,200 3,85 1839
C20:1,n-11 0,200 3,85 1839
C22:1,n-9 0,000 0,00 1839
C22:1,n-11 0,000 0,00 1839
C24:1,n-9 0,000 0,00 1839
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,200 3,85 1839
C18:3,n-3 0,100 1,92 1839
C18:4,n-3 0,000 0,00 1839
C20:2,n-6 0,000 0,00 1839
C20:3,n-3 0,000 0,00 1839
C20:5,n-3 1,00 19,2 1839
C22:5,n-3 0,100 1,92 1839
C22:6,n-3 1,30 25,0 1839
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1839
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,10 21,2 1003
Sum monoumættede 1,40 26,9 1003
Sum polyumættede 2,70 51,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 5,20 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,50 48,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,200 3,85 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 312 mg 1039
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 722 350 T 778
Leucin 1090 530 T 778
Lysin 1010 490 T 778
Methionin 310 150 T 778
Cystin 107 52 T 778
Phenylalanin 475 230 T 778
Tyrosin 516 250 T 778
Threonin 475 230 T 778
Tryptofan 144 70 T 778
Valin 826 400 T 778
Arginin 660 320 T 778
Histidin 268 130 T 778
Alanin 846 410 T 778
Asparaginsyre 991 480 T 778
Glutaminsyre 1420 690 T 778
Glycin 433 210 T 778
Prolin 681 330 T 778
Serin 784 380 T 778

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby