DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 589
Kaviar, uægte (stenbiderrogn)
Engelsk navn
Caviar, Danish (roe, lump-sucker)
Taxonomisk navn
Cyclopterus lumpus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 443 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 443 kJ 1003
Energi (kcal) 106 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 106 kcal 1003
Protein 12,9 g 12,1 - 13,6 2 1839
Protein fra Aminosyrer 10,1 g 1003
Protein, deklaration 12,9 g 12,1 - 13,6 2 1839
Kulhydrat difference 0,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,8 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 5,7 g 5,3 - 6,1 2 1839
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 5,39 g 5 1003
Aske 6,2 g 5,14 - 7,31 2 1839
Tørstof 25,6 g 25,1 - 26 2 1839
Vand 74,4 g 74 - 74,9 2 1839
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,00 RE 1003
Retinol 9,00 µg 7,5 - 10,5 2 1839
D-vitamin 3,80 µg 1003
D3-vitamin 3,80 µg 3,3 - 4,2 2 1839
E-vitamin 10,3 α-TE
alfa-Tokoferol 10,3 mg 10,25 10,1 - 10,4 2 T 778.0
Thiamin (B1-vitamin) 0,765 mg 0,765 0,74 - 0,79 2 T 778.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,655 mg 0,655 0,6 - 0,71 2 T 778.0
Niacinækvivalent 3,56 NE 1003
Niacin 1,15 mg 1,15 1,12 - 1,18 2 T 778.0
B6-vitamin 0,262 mg 0,261 0,253 - 0,27 2 T 778.0
Folat 22,0 µg 6 T 525.0
B12-vitamin 19,5 µg 19,5 19 - 20 2 T 778.0
C-vitamin 10,00 mg 1003
Ascorbinsyre 10,00 mg T 525.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2160 mg 1900 - 2790 5 1058, 1839
Kalium 77,0 mg 49 - 117 5 1058, 1839
Calcium 19,5 mg 17,3 - 21,7 2 1839
Magnesium 3,68 mg 2,6 - 4,9 5 1058, 1839
Jern 0,540 mg 0,47 - 0,6 2 1839
Kobber 0,0366 mg 0,029 - 0,052 11 1006, 1839
Zink 1,18 mg 0,99 - 1,29 11 1006, 1839
Mangan 0,0420 mg 0,035 - 0,048 2 1839
Selen 52,0 µg 44 - 60 2 1839
Fosfor 125 mg 106 - 144 2 1839
Chlorid 3570 mg 2900 - 4230 2 1839
Jod 27,0 µg 23 - 40 8 1041, 1839
Kviksølv 0,1000 µg 0,0 - 0,2 2 1839
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 2 1839
Glukose 0 g 2 1839
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 2 1839
Maltose 0 g 2 1839
Sakkarose 0 g 2 1839
Sum disakkarider 0 g 1003
Raffinose 0 g 2 1839
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 1839
C10:0 0,000 0,0 1839
C12:0 0,000 0,0 1839
C14:0 0,102 1,92 1839
C16:0 0,816 15,3 1839
C18:0 0,204 3,84 1839
C20:0 0,000 0,0 1839
C22:0 0,000 0,0 1839
C24:0 0,000 0,0 1839
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1839
C16:1,n-7 0,102 1,92 1839
C18:1,n-7 0,204 3,84 1839
C18:1,n-9 0,917 17,3 1839
C20:1,n-11 0,204 3,84 1839
C22:1,n-9 0,000 0,0 1839
C22:1,n-11 0,000 0,0 1839
C24:1,n-9 0,000 0,0 1839
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,204 3,84 1839
C18:3,n-3 0,102 1,92 1839
C18:4,n-3 0,000 0,0 1839
C20:2,n-6 0,000 0,0 1839
C20:3,n-3 0,000 0,0 1839
C20:5,n-3 1,019 19,2 1839
C22:5,n-3 0,102 1,92 1839
C22:6,n-3 1,325 25 1839
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1839
Sum mættede fedtsyrer 1,121 21,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,427 26,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,752 51,9 1003
Sum fedtsyrer 5,301 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,549 48 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,204 3,84 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 312 mg 1039
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,064 1839
Isoleucin 722 350 T 778.0
Leucin 1090 530 T 778.0
Lysin 1010 490 T 778.0
Methionin 310 150 T 778.0
Cystin 107 52 T 778.0
Phenylalanin 475 230 T 778.0
Tyrosin 516 250 T 778.0
Threonin 475 230 T 778.0
Tryptofan 144 70 T 778.0
Valin 826 400 T 778.0
Arginin 660 320 T 778.0
Histidin 268 130 T 778.0
Alanin 846 410 T 778.0
Asparaginsyre 991 480 T 778.0
Glutaminsyre 1420 690 T 778.0
Glycin 433 210 T 778.0
Prolin 681 330 T 778.0
Serin 784 380 T 778.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 335 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby