Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 593
Kakifrugt (Sharon), rå
Engelsk navn
Persimmon, kaki fruit, raw
Taxonomisk navn
Diospyros kaki L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 16
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 367 kJ 1003
Energi, kcal 88 kcal 1003
total-N 0,106 g 0,107 0,082 - 0,128 4 1801
Protein, total 0,7 g 0,7 0,513 - 0,800 4 1801
Protein, deklaration 0,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 23,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 17,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 17,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 5,9 g 5,9 5 - 6,9 3 1801
Fedt, total 0,3 g 0,3 0,16 - 0,46 4 1801
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 0,5 0,4 - 0,68 4 1801
Tørstof 24,9 g 25,1 18,2 - 28,3 9 1801, 1878
Vand 75,1 g 74,9 71,700 - 81,800 9 1801, 1878
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 35,0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 420 µg 447 266 - 520 4 1801
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 1,80 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,80 mg 1 T 609
B1-vitamin 0,030 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,020 mg 1938
Niacin 0,300 NE 1003
niacin 0,100 mg 1938
B6-vitamin 0,030 mg 0,031 - 0,033 2 T 609
Folat 8,00 µg 4 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 25,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 25,0 mg 24,0 20 - 32 4 1801
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 9,50 mg 10,45 5,1 - 12 4 1801
Kalium, K 208 mg 206 168 - 251 4 1801
Calcium, Ca 17,6 mg 16,1 13,3 - 25 4 1801
Magnesium, Mg 10,9 mg 11,6 7,8 - 12,6 4 1801
Phosphor, P 17,0 mg 2 1938
Jern, Fe 0,153 mg 0,165 0,11 - 0,17 4 1801
Kobber, Cu 0,113 mg 1 1938
Zink, Zn 0,052 mg 0,052 0,052 - 0,052 4 1801
Mangan, Mn 0,355 mg 3 1938
Nikkel, Ni 21,8 µg 18,0 12,9 - 36,1 5 1539
Cadmium, Cd 0,080 µg 0,040 0,04 - 0,16 5 1539
Bly, Pb 0,400 µg 0,300 0,2 - 0,7 5 1539
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 7,61 g 7,60 4,3 - 10,1 9 1801, 1878
Glucose 7,58 g 7,80 4,2 - 10,0 9 1801, 1878
Monosaccharider, total 15,2 g 1003
Saccharose 0,033 g 0,000 0 - 0,1 9 1801, 1878
Disaccharider, total 0,033 g 1003
Sukkerarter, ialt 15,2 g 1003
Sorbitol 0 g 0 5 1878
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Crude fibre 1,48 g 3 1342
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 29 270 1342
Leucin 48 450 1342
Lysin 38 360 1342
Methionin 6 54 1342
Cystin 15 140 1342
Phenylalanin 30 280 1342
Tyrosin 18 170 1342
Threonin 34 320 1342
Tryptofan 12 110 1342
Valin 34 320 1342
Arginin 29 270 1342
Histidin 14 130 1342
Alanin 33 310 1342
Asparaginsyre 65 610 1342
Glutaminsyre 87 820 1342
Glycin 29 270 1342
Prolin 25 240 1342
Serin 25 240 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby