DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 593
Kakifrugt (Sharon), rå
Engelsk navn
Persimmon, kaki fruit, raw
Taxonomisk navn
Diospyros kaki (Linnaeus filius, 1782)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 367 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 367 kJ 1003
Energi (kcal) 87 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 87 kcal 1003
Protein 0,7 g 0,665 0,512 - 0,8 4 1801
Protein fra Aminosyrer 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,7 g 0,665 0,512 - 0,8 4 1801
Kulhydrat difference 23,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 17,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 17,5 g 1003
Kostfibre 5,9 g 5,9 5 - 6,9 3 1801
Fedt 0,3 g 0,285 0,16 - 0,46 4 1801
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,02 g 4 1003
Aske 0,5 g 0,52 0,4 - 0,68 4 1801
Tørstof 24,9 g 25,1 18,2 - 28,3 9 1801, 1878
Vand 75,1 g 74,9 71,7 - 81,8 9 1801, 1878
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 70,0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 420 µg 446,5 266 - 520 4 1801
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,80 α-TE
alfa-Tokoferol 1,80 mg 1 T 609.0
Thiamin (B1-vitamin) 0,0300 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0200 mg 1938
Niacinækvivalent 0,294 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1938
B6-vitamin 0,0300 mg 0,031 - 0,033 2 T 609.0
Folat 8,00 µg 4 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 25,0 mg 1003
Ascorbinsyre 25,0 mg 24,0 20 - 32 4 1801
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 9,50 mg 10,45 5,1 - 12 4 1801
Kalium 208 mg 206,0 168 - 251 4 1801
Calcium 17,6 mg 16,1 13,3 - 25 4 1801
Magnesium 10,9 mg 11,6 7,8 - 12,6 4 1801
Jern 0,153 mg 0,165 0,11 - 0,17 4 1801
Kobber 0,113 mg 1 1938
Zink 0,0520 mg 0,052 0,052 - 0,052 4 1801
Mangan 0,355 mg 3 1938
Selen 1,000 µg 1 2135
Fosfor 17,0 mg 2 1938
Jod 0 µg 1 2135
Nikkel 21,8 µg 18,0 12,9 - 36,1 5 1539
Cadmium 0,0800 µg 0,04 0,04 - 0,16 5 1539
Bly 0,400 µg 0,3 0,2 - 0,7 5 1539
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 7,61 g 7,6 4,3 - 10,1 9 1801, 1878
Glukose 7,58 g 7,8 4,2 - 10 9 1801, 1878
Sum monosakkarider 15,2 g 1003
Sakkarose 0,0333 g 0,0 0,0 - 0,1 9 1801, 1878
Sum disakkarider 0,0333 g 1003
Sum sukkerarter 15,2 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sorbitol 0 g 0,0 5 1878
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Crude fibre 1,48 g 3 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,060 2136
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,100 2136
Sum flerumættede fedtsyrer 0,200 2136
Sum fedtsyrer 0,208 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,010 2136
Sum n-6 fedtsyrer 0,120 2136
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,106 1801
Isoleucin 29 270 1342
Leucin 48 450 1342
Lysin 38 360 1342
Methionin 6 54 1342
Cystin 15 140 1342
Phenylalanin 30 280 1342
Tyrosin 18 170 1342
Threonin 34 320 1342
Tryptofan 12 110 1342
Valin 34 320 1342
Arginin 29 270 1342
Histidin 14 130 1342
Alanin 33 310 1342
Asparaginsyre 65 610 1342
Glutaminsyre 87 820 1342
Glycin 29 270 1342
Prolin 25 240 1342
Serin 25 240 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 7,60 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 16 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby