Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 594
Lange, filet, rå
Engelsk navn
Ling, fillet, raw
Taxonomisk navn
Molva molvo
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 339 kJ 1003
Energi, kcal 81 kcal 1003
total-N 3,168 g 3 1357
Protein, total 19,5 g 3 1357
Protein, deklaration 19,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,2 g 3 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 1,1 g 3 1357
Tørstof 20,8 g 3 1357
Vand 79,2 g 3 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,00 RE 1003
Retinol 3,00 µg 1355
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1355
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,010 mg 0,009 - 0,013 3 1357
B2-vitamin, riboflavin 0,030 mg 0,018 - 0,029 9 1357
Niacin 1,20 NE 1003
niacin 1,20 mg 1,0 - 1,3 6 1357
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 20,0 mg 1355
Jern, Fe 0,700 mg 1355
Chrom, Cr 0,800 µg 1 1851
Selen, Se 42,4 µg 1 1851
Nikkel, Ni 0 µg 1 1851
Kviksølv, Hg 8,90 µg 1 1851
Arsen, As 437 µg 1 1851
Cadmium, Cd 0 µg 1 1851
Bly, Pb 0 µg 1 1851
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby