DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 594
Lange, filet, rå
Engelsk navn
Ling, fillet, raw
Taxonomisk navn
Molva molva (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 339 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 339 kJ 1003
Energi (kcal) 80 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 80 kcal 1003
Protein 19,5 g 0,0 3 1357
Protein, deklaration 19,5 g 0,0 3 1357
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,2 g 3 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Salt deklaration 0,18 g 1 1003
Aske 1,1 g 3 1357
Tørstof 20,8 g 3 1357
Vand 79,2 g 3 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,00 RE 1003
Retinol 3,00 µg 1355
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1355
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg 0,009 - 0,013 3 1357
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0300 mg 0,018 - 0,029 9 1357
Niacinækvivalent 1,20 NE 1003
Niacin 1,20 mg 1 - 1,3 6 1357
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 72,0 mg 1 2190
Calcium 20,0 mg 1355
Jern 0,700 mg 1355
Zink 0,400 mg 1 2136
Krom 0,800 µg 1 1851
Selen 42,4 µg 1 1851
Jod 65,6 µg 1 2136
Nikkel 0 µg 1 1851
Kviksølv 8,90 µg 1 1851
Arsen 437 µg 1 1851
Cadmium 0 µg 1 1851
Bly 0 µg 1 1851
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,020 2136
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,010 2136
Sum flerumættede fedtsyrer 0,100 2136
Sum fedtsyrer 0,140 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,050 2136
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 2136
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,168 1357
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 65,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby