DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 594
Lange, filet, rå
Engelsk navn
Ling, fillet, raw
Taxonomisk navn
Molva molvo
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 339 kJ 1003
Energi, kcal 80 kcal 1003
Nitrogen, total 3,168 g 3 1357
Protein, videnskabelig 19,5 g 0 3 1357
Protein, deklaration 19,5 g 0 3 1357
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,2 g 3 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 1,1 g 3 1357
Tørstof 20,8 g 3 1357
Vand 79,2 g 3 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,00 RE 1003
Retinol 3,00 µg 1355
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1355
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,01000 mg 0,009 - 0,013 3 1357
B2-vitamin, riboflavin 0,0300 mg 0,018 - 0,029 9 1357
Niacinækvivalent 1,20 NE 1003
Niacin 1,20 mg 1 - 1,3 6 1357
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 20,0 mg 1355
Jern, Fe 0,700 mg 1355
Chrom, Cr 0,800 µg 1 1851
Selen, Se 42,4 µg 1 1851
Nikkel, Ni 0 µg 1 1851
Kviksølv, Hg 8,90 µg 1 1851
Arsen, As 437 µg 1 1851
Cadmium, Cd 0 µg 1 1851
Bly, Pb 0 µg 1 1851
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,140 100 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby