Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 599
Salat, endivie, kruset (frisee), rå
Engelsk navn
Endive (frisee), raw
Taxonomisk navn
Cichorium endivia L. var. crispum Lam.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 14
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 78 kJ 1003
Energi, kcal 19 kcal 1003
total-N 0,208 g 2 1342
Protein, total 1,3 g 2 1342
Protein, deklaration 1,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,9 g 1342
Fedt, total 0,2 g 2 1342
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,4 g 2 1342
Tørstof 6,2 g 5,700 - 6,700 24 1342
Vand 93,8 g 93,300 - 94,300 24 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 103 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 1230 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,080 mg 2 1342
B2-vitamin, riboflavin 0,075 mg 2 1342
Niacin 0,483 NE 1003
niacin 0,400 mg 2 1342
B6-vitamin 0,020 mg 1342
Pantothensyre 0,900 mg 1342
Folat 142 µg 108 - 176 6 1342
B12-vitamin 0 µg 1342
C-vitamin 13,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 13,0 mg 6,28 - 14,9 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 22,0 mg 13 - 31 18 1342
Kalium, K 314 mg 267 - 361 18 1342
Calcium, Ca 52,0 mg 4 1342
Magnesium, Mg 15,0 mg 4 1342
Phosphor, P 28,0 mg 3 1342
Jern, Fe 0,800 mg 4 1342
Kobber, Cu 0,099 mg 1342
Zink, Zn 0,790 mg 2 1342
Mangan, Mn 0,420 mg 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre, total 0,330 mg 1346
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,900 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,003 2,17 1342
C16:0 0,041 29,7 1342
C18:0 0,002 1,45 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,004 2,90 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,075 54,3 1342
C18:3,n-3 0,013 9,42 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,046 33,3 1003
Sum monoumættede 0,004 2,90 1003
Sum polyumættede 0,088 63,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,138 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,013 9,42 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,075 54,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1342
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 73 350 1342
Leucin 98 470 1342
Lysin 62 300 1342
Methionin 14 67 1342
Cystin 10 48 1342
Phenylalanin 52 250 1342
Tyrosin 40 190 1342
Threonin 50 240 1342
Tryptofan 5 24 1342
Valin 62 300 1342
Arginin 62 300 1342
Histidin 23 110 1342
Alanin 62 300 1342
Asparaginsyre 129 620 1342
Glutaminsyre 166 800 1342
Glycin 58 280 1342
Prolin 58 280 1342
Serin 50 240 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby