Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 601
Sandart, rå
Engelsk navn
Pikeperch, raw
Taxonomisk navn
Stizostedion lucioperca
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 65
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,929
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 368 kJ 1003
Energi, kcal 88 kcal 1003
total-N 3,072 g 1356
Protein, total 19,2 g 1356
Protein, deklaration 19,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,7 g 1356
Alkohol 0,0 g 1356
Aske 1,2 g 1,2 - 1,3 2 1348
Tørstof 22,0 g 2 1348
Vand 78,0 g 2 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1356
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,700 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,700 µg 1356
E-vitamin 1,35 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,35 mg 1501
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,160 mg 1356
B2-vitamin, riboflavin 0,250 mg 1356
Niacin 2,31 NE 1003
niacin 2,31 mg 1356
C-vitamin 1,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,00 mg 1356
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 260 mg 1356
Natrium, Na 57,0 mg 1356
Kalium, K 340 mg 1356
Calcium, Ca 54,0 mg 1356
Magnesium, Mg 29,0 mg 1356
Phosphor, P 220 mg 1356
Jern, Fe 0,300 mg 1356
Kobber, Cu 0,014 mg 0,014 0,011 - 0,018 11 1081
Zink, Zn 0,400 mg 0,390 0,34 - 0,51 11 1081
Jod, I 35,0 µg 1356
Mangan, Mn 0,030 mg 1356
Chrom, Cr 5,40 µg 2,80 1,2 - 22,0 11 1081
Selen, Se 20,0 µg 16,0 6,1 - 50 11 1081
Molybdæn, Mo 0 µg 1356
Cobolt, Co 1,00 µg 1356
Nikkel, Ni 7,00 µg 4,00 0 - 40 11 1081
Fluor, F 40,0 µg 1356
Silicium, Si 0 mg 1356
Aluminium, Al 0,100 mg 1356
Bor, B 10,0 µg 1356
Brom, Br 0 µg 1356
Kviksølv, Hg 14,0 µg 10,0 2,9 - 47 11 1081
Arsen, As 6,80 µg 0,00 0 - 74 11 1081
Cadmium, Cd 0,200 µg 0,000 0 - 0,7 11 1081
Bly, Pb 4,00 µg 3,00 0 - 9 11 1081
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0,500 g 1356
Saccharose 0 g 1356
Disaccharider, total 0,500 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1356
Sukkerarter, ialt 0,500 g 1003
Stivelse 0 g 1356
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,00 1356
C14:0 0,010 2,17 1356
C16:0 0,220 47,8 1356
C18:0 0,050 10,9 1356
Andre mætt. 0,000 0,00 1356
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
Andre monoumætt. 0,160 34,8 1656
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,00 1356
C18:3,n-3 0,020 4,35 1356
Andre polyumættede
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,280 60,9 1003
Sum monoumættede 0,160 34,8 1003
Sum polyumættede 0,020 4,35 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,460 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,020 4,35 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 62 mg 1356
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 0 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby