DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 603
Rødfisk, rå
Engelsk navn
Redfish, ocean perch, raw
Taxonomisk navn
Sebastes norvegicus (Ascanius, 1772)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 355 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 355 kJ 1003
Energi (kcal) 84 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 84 kcal 1003
Protein 18,9 g 0,0 1 1357
Protein, deklaration 18,9 g 0,0 1 1357
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1357
Fedt 0,9 g 1 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Salt deklaration 0,28 g 3 1003
Aske 1,0 g 1 1357
Tørstof 20,8 g 1 1357
Vand 79,2 g 1 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1357
beta-Caroten 0 µg 1357
D-vitamin 0 µg 1 2136
E-vitamin 0,900 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,900 mg 1501
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0500 mg 0,038 - 0,066 4 1357
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 0,04 - 0,055 4 1357
Niacinækvivalent 1,20 NE 1003
Niacin 1,20 mg 1,1 - 1,3 4 1357
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1357
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 113 mg 98 - 141 3 1357
Kalium 323 mg 278 - 369 3 1357
Calcium 22,9 mg 14,2 - 32,2 3 1357
Jern 0,770 mg 0,5 - 1,1 3 1357
Krom 1,20 µg 1 1851
Selen 56,3 µg 1 1851
Fosfor 175 mg 171 - 178 3 1357
Fluor 0,0200 µg 1357
Jod 21,0 µg 1 2136
Nikkel 0 µg 1 1851
Kviksølv 25,1 µg 1 1851
Arsen 141 µg 1 1851
Cadmium 0,120 µg 1 1851
Bly 0 µg 1 1851
Sum mineraler 635 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1357
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,038 5,44 1357
C16:0 0,107 15,3 1357
C18:0 0,024 3,42 1357
C20:0 0,000 0,0 1357
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,049 6,99 1357
C18:1,n-9 0,141 20,2 1357
C20:1,n-11 0,078 11,1 1357
C22:1,n-9 0,069 9,95 1357
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,011 1,55 1357
C18:3,n-3 0,007 0,933 1357
C18:4,n-3 0,011 1,55 1357
C20:2,n-6 0,002 0,311 1357
C20:3,n-3 0,003 0,466 1357
C20:4,n-6 0,009 1,24 1357
C20:5,n-3 0,050 7,15 1357
C22:5,n-3 0,007 0,933 1357
C22:6,n-3 0,079 11,3 1357
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,177 25,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,343 49,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,178 25,5 1003
Sum fedtsyrer 0,698 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,156 22,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,022 3,11 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 48 mg 1357
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,104 1357
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 65,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 30 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,775 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby