DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 604
Forårsrulle, friturestegt, fastfood
Engelsk navn
Spring roll, deepfried, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 851 kJ 1003
Energi (kcal) 203 kcal 1003
Protein 6,1 g 4 - 8,68 23 2004, 1063
Protein, deklaration 6,1 g 4 - 8,68 23 2004, 1063
Kulhydrat difference 23,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 21,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 21,4 g 1003
Kostfibre 2,4 g 1 T 1649.0
Fedt 9,8 g 2,3 - 18,7 23 2004, 1063
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,43 g 23 1003
Aske 2,1 g 1,44 - 2,59 23 2004, 1063
Tørstof 41,9 g 23,1 - 51,3 23 2004, 1063
Vand 58,1 g 48,7 - 76,9 23 2004, 1063
Nitrogen 0,982 g 0,64 - 1,39 23 2004, 1063
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0710 mg 0,055 0,042 - 0,173 8 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0520 mg 0,056 0,03 - 0,075 8 2004
Cholin 38,2 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 571 mg 370 - 800 23 2004, 1063
Kalium 206 mg 106 - 253 23 2004, 1063
Calcium 33,4 mg 32,85 22,2 - 46 8 2004
Magnesium 16,6 mg 15,55 12,9 - 23 8 2004
Jern 0,766 mg 0,729 0,6 - 1,02 8 2004
Kobber 0,0528 mg 0,056 0,034 - 0,061 8 2004
Zink 0,726 mg 0,75 0,57 - 0,8 8 2004
Mangan 0,259 mg 0,273 0,147 - 0,362 8 2004
Fosfor 74,1 mg 64,5 47 - 146 8 2004
Chlorid 873 mg 865,0 569 - 1230 8 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,40 g 1 1001
Stivelse/Glykogen 15,6 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,014 0,154 2004
C10:0 0,011 0,117 2004
C12:0 0,106 1,17 2004
C14:0 0,114 1,26 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 1,581 17,5 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,436 4,83 2004
C20:0 0,018 0,198 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,089 0,987 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,202 2,24 2004
C18:1,n-9 4,155 46 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,065 0,717 2004
C22:1,n-9 0,011 0,121 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,058 0,641 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,691 18,7 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,439 4,86 2004
C18:3,n-6 0,010 0,114 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,027 0,295 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 2,280 25,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,523 50 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,140 23,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,085 0,936 1003
Sum fedtsyrer 9,028 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,439 4,86 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,702 18,8 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby