DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 607
Torsk, lever, røget
Engelsk navn
Cod, liver, smoked
Taxonomisk navn
Gadus morhua
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,931 T 608
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2568 kJ 1003
Energi, kcal 624 kcal 1003
Nitrogen, total 0,816 g T 608
Protein, videnskabelig 5,1 g T 608
Protein, deklaration 5,1 g T 608
Kulhydrat, difference 1,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 1,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 1,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g T 608
Fedt, total 66,6 g 54,5 - 75,4 29 T 608
Alkohol 0,0 g T 608
Aske 0,5 g T 608
Tørstof 73,2 g 63,3 - 80,2 29 T 608
Vand 26,8 g 19,8 - 36,7 29 T 608
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 5100 RE 1003
Retinol 5100 µg 2760 - 6750 5 T 608
D-vitamin 100,0 µg 1003
D3-vitamin 100,0 µg 1 T 608
E-vitamin 20,0 α-TE
alfa-tokoferol 20,0 mg 4,2 - 36,1 2 T 608
B1-vitamin 0,1000 mg 0,017 - 0,189 4 T 608
B2-vitamin, riboflavin 0,650 mg 0,496 - 0,795 3 T 608
Niacinækvivalent 3,25 NE 1003
Niacin 2,50 mg 1,4 - 3,66 10 T 608
B6-vitamin 0,150 mg 0,096 - 0,194 4 T 608
Pantothensyre 0,640 mg T 608
Folat 300 µg 6 T 608
B12-vitamin 22,0 µg 11,5 - 28,3 3 1044
C-vitamin 4,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 4,00 mg 2 - 9 12 T 608
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 589 mg 314 - 813 3 T 608
Kalium, K 130 mg 115 - 142 3 T 608
Calcium, Ca 10,00 mg 4 - 14 2 T 608
Magnesium, Mg 8,00 mg 7,5 - 8,8 3 T 608
Fosfor, P 100,0 mg T 608
Jern, Fe 4,00 mg 2 - 5 2 T 608
Kobber, Cu 0,660 mg 0,61 0,085 - 2,66 77 T 608
Zink, Zn 1,94 mg 1,82 0,55 - 4,95 77 T 608
Jod, I 500 µg 323 - 1220 3 T 608
Chrom, Cr 20,9 µg 16,7 2,4 - 36,2 14 T 608
Selen, Se 63,5 µg 29,6 - 174 10 T 608
Nikkel, Ni 1,80 µg 0,34 - 7,03 10 T 608
Kviksølv, Hg 3,87 µg 0,15 - 14,4 30 T 608
Arsen, As 277 µg 156 - 400 10 T 608
Cadmium, Cd 2,43 µg 0,29 - 7,96 30 T 608
Bly, Pb 1,43 µg 0 - 14,8 30 T 608
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1655
Stivelse 1,000 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 3,031 4,88 T 608
C16:0 8,822 14,2 T 608
C18:0 1,814 2,92 T 608
C20:0 0,000 0 T 608
Andre mættede fedtsyrer 0,608 0,981 T 608
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 6,128 9,88 T 608
C18:1,n-9 15,428 24,8 T 608
C20:1,n-11 6,399 10,3 T 608
C22:1,n-9 3,498 5,64 T 608
Andre monoumættede fedtsyrer 0,130 0,21 T 608
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,141 1,83 T 608
C18:3,n-3 (ALA) 0,804 1,29 T 608
C18:4,n-3 1,412 2,27 T 608
C20:2,n-6 0,272 0,438 T 608
C20:3,n-3 0,000 0 T 608
C20:4,n-6 0,674 1,08 T 608
C20:5,n-3 (EPA) 6,530 10,5 T 608
C22:5,n-3 0,467 0,753 T 608
C22:6,n-3 (DHA) 4,846 7,81 T 608
Andre polyumættede 1,05 T 608
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 14,276 23 1003
Sum monoumættede 31,584 50,9 1003
Sum polyumættede 16,145 26 1003
Fedtsyrer, total 62,005 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 14,059 22,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,086 3,36 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 188 230 T 335
Leucin 318 390 T 335
Lysin 302 370 T 335
Methionin 106 130 T 335
Cystin 90 110 T 335
Phenylalanin 180 220 T 335
Tyrosin 147 180 T 335
Threonin 196 240 T 335
Tryptofan 45 55 T 335
Valin 245 300 T 335
Arginin 253 310 T 335
Histidin 90 110 T 335
Alanin 228 280 T 335
Asparaginsyre 367 450 T 335
Glutaminsyre 408 500 T 335
Glycin 196 240 T 335
Prolin 155 190 T 335
Serin 188 230 T 335

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby