Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 610
Nektarin, rå
Engelsk navn
Nectarine, raw
Taxonomisk navn
Prunus persica (L.) Batsch var. nucipersica (L.) C. Schneid.
Synonymer
Nektariner
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 10 1 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 194 kJ 1003
Energi, kcal 46 kcal 1003
total-N 0,170 g 0,131 - 0,202 8 1938
Protein, total 1,1 g 0,819 - 1,263 8 1938
Protein, deklaration 1,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 10,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 9,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 9,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,7 g 1,1 - 2,2 12 1938
Fedt, total 0,3 g 0,13 - 0,70 8 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 0,35 - 0,61 8 1938
Tørstof 12,6 g 9,5 - 16,8 21 1878, 1938
Vand 87,4 g 83,200 - 90,500 21 1878, 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 12,5 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
ß-caroten 150 µg 100 - 331 10 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 1,80 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,80 mg 1 T 609
B1-vitamin 0,034 mg 0,027 - 0,049 8 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,027 mg 0,020 - 0,030 8 1938
Niacin 1,21 NE 1003
niacin 1,13 mg 0,812 - 1,390 8 1938
B6-vitamin 0,025 mg 0,012 - 0,036 8 1938
Pantothensyre 0,185 mg 0,123 - 0,259 8 1938
Folat 5,00 µg 3 - 8 4 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 5,40 mg 1003
L-ascorbinsyre 5,40 mg 6 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 0 mg 0 - 1 3 1938
Kalium, K 201 mg 149 - 228 6 1938
Calcium, Ca 6,71 mg 6,16 - 8,24 6 1015
Magnesium, Mg 9,00 mg 8 - 10 8 1938
Phosphor, P 27,4 mg 16,7 - 36,3 6 1015
Jern, Fe 0,280 mg 0,13 - 0,45 8 1938
Kobber, Cu 0,086 mg 0,021 - 0,175 8 1938
Zink, Zn 0,170 mg 0,12 - 0,31 8 1938
Jod, I 0,300 µg 0,1 - 0,8 5 T 609
Mangan, Mn 0,054 mg 0,037 - 0,066 8 1938
Selen, Se 0,156 µg <0,6 - 0,6 36 T 609
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,85 g 1,65 1,6 - 2,5 4 1878
Glucose 1,53 g 1,45 1,3 - 1,9 4 1878
Monosaccharider, total 3,38 g 1003
Saccharose 6,18 g 6,35 4,0 - 8,0 4 1878
Disaccharider, total 6,18 g 1003
Sukkerarter, ialt 9,55 g 1003
Sorbitol 0,475 g 0,500 0,2 - 0,7 4 1878
Sukkeralkoholer, total 0,475 g 1003
Crude fibre 0,400 g 1342
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 9 53 1938
Leucin 14 82 1938
Lysin 16 94 1938
Methionin 6 35 1938
Cystin 5 29 1938
Phenylalanin 11 65 1938
Tyrosin 7 41 1938
Threonin 9 53 1938
Tryptofan 5 29 1938
Valin 13 76 1938
Arginin 9 53 1938
Histidin 8 47 1938
Alanin 17 100 1938
Asparaginsyre 561 3300 1938
Glutaminsyre 34 200 1938
Glycin 11 65 1938
Prolin 10 59 1938
Serin 19 110 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby