Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 614
Squash, alle typer, rå
Engelsk navn
Squash, all varieties, raw
Taxonomisk navn
Curcubita pepo L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 5 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 70 kJ 1003
Energi, kcal 17 kcal 1003
total-N 0,272 g 0,224 - 0,336 5 1342, 1825
Protein, total 1,7 g 1,400 - 2,100 5 1342, 1825
Protein, deklaration 1,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,2 g 1,0 - 1,3 5 1825
Fedt, total 0,2 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 0,7 - 1,0 5 1825
Tørstof 5,3 g 4,400 - 6,400 5 1825
Vand 94,7 g 93,600 - 95,600 5 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 11,7 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 140 µg 129 101 - 200 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,100 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,100 mg 0,06 - 0,18 3 T 366
B2-vitamin, riboflavin 0,142 mg 0,040 - 0,600 6 1938
Niacin 0,754 NE 1003
niacin 0,487 mg 0,400 - 0,540 6 1938
Pantothensyre 0,155 mg 0,098 - 0,220 6 1938
Folat 48,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 17,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 17,0 mg 12,8 - 20,3 5 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Phosphor, P 38,0 mg 35 - 40 6 1938
Kobber, Cu 0,051 mg 0,046 - 0,055 6 1938
Mangan, Mn 0,175 mg 0,114 - 0,255 6 1938
Selen, Se 0,243 µg 0,0 - 0,8 23 1843, 1914
Nikkel, Ni 4,60 µg 2,00 1,1 - 12,5 10 1843
Cadmium, Cd 0,203 µg 0,029 - 0,38 23 1843, 1914
Bly, Pb 0,413 µg 0,0 - 0,8 23 1843, 1914
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 1488
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,600 g 1342
Neutr.Det.Fibre (NDF) 1,10 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,001 0,62 1342
C14:0 0,001 0,62 1342
C16:0 0,041 25,6 1342
C18:0 0,004 2,50 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,001 0,62 1342
C18:1,n-9 0,015 9,38 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,036 22,5 1342
C18:3,n-3 0,061 38,1 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,047 29,4 1003
Sum monoumættede 0,016 10,0 1003
Sum polyumættede 0,097 60,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,160 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,061 38,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,036 22,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 60 220 1342
Leucin 101 370 1342
Lysin 92 340 1342
Methionin 24 90 1342
Cystin 17 64 1342
Phenylalanin 60 220 1342
Tyrosin 44 160 1342
Threonin 41 150 1342
Tryptofan 16 58 1342
Valin 76 280 1342
Arginin 71 260 1342
Histidin 35 130 1342
Alanin 90 330 1342
Asparaginsyre 207 760 1342
Glutaminsyre 182 670 1342
Glycin 63 230 1342
Prolin 54 200 1342
Serin 68 250 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby