DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 622
Brune linser, tørrede, rå
Engelsk navn
Lentils, brown, dried, raw
Taxonomisk navn
Lens culinaris Medicus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1422 kJ 1003
Energi, kcal 336 kcal 1003
Nitrogen, total 4,016 g 3,82 - 4,27 3 1825
Protein, videnskabelig 25,1 g 23,9 - 26,7 3 1825
Protein, deklaration 25,1 g 23,9 - 26,7 3 1825
Kulhydrat, difference 60,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 48,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 48,9 g 1003
Kostfibre 11,2 g 10,4 - 11,9 3 1825
Fedt, total 2,0 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,6 g 2,1 - 2,9 3 1825
Tørstof 89,8 g 88,3 - 90,7 3 1825
Vand 10,2 g 9,3 - 11,7 3 1825
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 70,1 mg 49,9 - 109 6 1015
Fosfor, P 373 mg 285 - 421 6 1015
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 1,600 100 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby