Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 622
Brune linser, tørrede, rå
Engelsk navn
Lentils, brown, dried, raw
Taxonomisk navn
Lens culinaris Medicus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,000
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1422 kJ 1003
Energi, kcal 340 kcal 1003
total-N 4,016 g 3,824 - 4,272 3 1825
Protein, total 25,1 g 23,900 - 26,700 3 1825
Protein, deklaration 25,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 60,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 48,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 48,9 g 1003
Kostfiber 11,2 g 10,4 - 11,9 3 1825
Fedt, total 2,0 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,6 g 2,1 - 2,9 3 1825
Tørstof 89,8 g 88,300 - 90,700 3 1825
Vand 10,2 g 9,300 - 11,700 3 1825
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 70,1 mg 49,9 - 109 6 1015
Phosphor, P 373 mg 285 - 421 6 1015

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby