Makronæringstoffer m.m. | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Energi (kJ) | 1422 | kJ | 1003 | |||
Energi, deklaration (kJ) | 1422 | kJ | 1003 | |||
Energi (kcal) | 336 | kcal | 1003 | |||
Energi, deklaration (kcal) | 336 | kcal | 1003 | |||
Protein | 25,1 | g | 23,9 - 26,7 | 3 | 1825 | |
Protein, deklaration | 25,1 | g | 23,9 - 26,7 | 3 | 1825 | |
Kulhydrat difference | 60,1 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat | 48,9 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat, deklaration | 48,9 | g | 1003 | |||
Kostfibre | 11,2 | g | 10,4 - 11,9 | 3 | 1825 | |
Fedt | 2,0 | g | 1 | 1825 | ||
Alkohol | 0,0 | g | 1655 | |||
Salt deklaration | 0,00 | g | 6 | 1003 | ||
Aske | 2,6 | g | 2,1 - 2,9 | 3 | 1825 | |
Tørstof | 89,8 | g | 88,3 - 90,7 | 3 | 1825 | |
Vand | 10,2 | g | 9,3 - 11,7 | 3 | 1825 |
Mineraler og uorganisk | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Natrium | 1,25 | mg | 1,0 | 0,7 - 2,1 | 6 | T 1800.0 |
Calcium | 70,1 | mg | 49,9 - 109 | 6 | 1015 | |
Jern | 6,51 | mg | 1 | 2132 | ||
Fosfor | 373 | mg | 285 - 421 | 6 | 1015 |
Kulhydrater | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Sum sukkerarter | 1,20 | g | 1 | 2141 |
Ukendt (?) | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Stivelse/Glykogen | 44,5 | g | 1 | 2141 |
Aminosyrer | mg/100g | mg/g Nitrogen | Kilde |
---|---|---|---|
Nitrogen | 4,016 | 1825 |
Biogene aminer | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Cholin | 96,4 | mg | 1 | 2187 |
Faktorer m.m. | Værdi | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|
Svind | 0 | 1655 | |
Nitrogen-til-protein faktor | 6,25 | 1267 | |
Massefylde | 0,9 | 1 | 2026 |
© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby