Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 625
Hummer, kogt
Engelsk navn
Lobster, boiled
Taxonomisk navn
Homarus gammarus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 72
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,770
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 379 kJ 1003
Energi, kcal 90 kcal 1003
total-N 2,992 g T 626
Protein, total 18,7 g T 626
Protein, deklaration 18,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g T 626
Fedt, total 1,5 g T 626
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,7 g T 626
Tørstof 23,2 g T 626
Vand 76,8 g T 626
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 3 T 626
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg T 626
E-vitamin 2,20 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,20 mg 1 T 626
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,050 mg 0,035 - 0,060 2 T 626
B2-vitamin, riboflavin 0,020 mg 0,011 - 0,032 2 T 626
Niacin 4,98 NE 1003
niacin 1,50 mg T 626
B6-vitamin 0,210 mg 1 T 654
Pantothensyre 1,63 mg T 626
Biotin 5,00 µg T 626
Folat 17,0 µg 12,2 - 25,3 4 T 626
Frit folat 7,00 µg 5,0 - 8,9 4 T 626
B12-vitamin 0,500 µg T 626
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 626
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1240 mg 1 T 626
Kalium, K 135 mg 1 T 626
Calcium, Ca 85,0 mg 1 T 626
Magnesium, Mg 47,0 mg 1 T 626
Phosphor, P 192 mg T 626
Jern, Fe 0,800 mg T 626
Kobber, Cu 1,70 mg T 626
Zink, Zn 1,80 mg T 626
Jod, I 140 µg 92 - 177 4 T 626
Chrom, Cr 2,06 µg 0,9 - 4,5 10 T 654
Selen, Se 38,1 µg 8,6 - 74,7 10 T 654
Nikkel, Ni 4,70 µg 0,3 - 14,9 10 T 654
Kviksølv, Hg 5,14 µg 1,9 - 12,1 10 T 654
Arsen, As 490 µg 19,1 - 1580 10 T 654
Cadmium, Cd 11,5 µg 0,2 - 51,0 10 T 654
Bly, Pb 1,50 µg 0,0 - 7,0 10 T 654
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0,300 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,00 T 626
C14:0 0,017 1,45 T 626
C15:0 0,012 1,03 T 626
C16:0 0,125 10,9 T 626
C17:0 0,017 1,45 T 626
C18:0 0,057 4,96 T 626
C20:0 0,000 0,00 T 626
C22:0 0,000 0,00 T 626
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 T 626
C16:1,n-7 0,068 5,90 T 626
C17:1,n-7 0,000 0,00 T 626
C18:1,n-9 0,205 17,8 T 626
C20:1,n-11 0,045 3,93 T 626
C22:1,n-9 0,051 4,45 T 626
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,045 3,93 T 626
C18:3,n-3 0,062 5,38 T 626
C20:3,n-3 0,000 0,00 T 626
C20:4,n-6 0,006 0,51 T 626
C20:5,n-3 0,290 25,1 T 626
C22:5,n-3 0,017 1,45 T 626
C22:6,n-3 0,136 11,8 T 626
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,228 19,8 1003
Sum monoumættede 0,369 32,0 1003
Sum polyumættede 0,556 48,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,15 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,505 43,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,051 4,42 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 129 mg T 654
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 868 290 T 626
Leucin 1620 540 T 626
Lysin 1470 490 T 626
Methionin 539 180 T 626
Cystin 239 80 T 626
Phenylalanin 748 250 T 626
Tyrosin 688 230 T 626
Threonin 868 290 T 626
Tryptofan 209 70 T 626
Valin 898 300 T 626
Arginin 1560 520 T 626
Histidin 359 120 T 626
Alanin 1260 420 T 626
Asparaginsyre 2040 680 T 626
Glutaminsyre 2930 980 T 626
Glycin 1230 410 T 626
Prolin 808 270 T 626
Serin 957 320 T 626

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby