DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 628
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt
Engelsk navn
Margarine, 70 % fat, table use, soft, vegetable fat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2806 kJ 1003
Energi (kcal) 681 kcal 1003
Protein 0,8 g T 1027.0
Protein, deklaration 0,8 g T 1027.0
Kulhydrat difference 10,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 10,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,6 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 70,6 g 69,5 - 72,3 4 1863
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,38 g 1003
Aske 2,0 g 61 T 1027.0
Tørstof 84,0 g T 1027.0
Vand 16,0 g T 1027.0
Nitrogen 0,125 g T 1027.0
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 840 RE 1003
Retinol 780 µg T 1027.0
beta-Caroten 360 µg T 1027.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 32,5 α-TE
alfa-Tokoferol 32,5 mg T 1027.0
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg T 1027.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0250 mg 0,005 - 0,028 4 T 1027.0
Niacinækvivalent 0,206 NE 1003
Niacin 0,0230 mg T 1027.0
B6-vitamin 0,00300 mg 1 T 1027.0
Pantotensyre 0,0840 mg T 1027.0
Biotin 0 µg 183 T 1027.0
Folat 2,00 µg T 1027.0
Frit folat 2,00 µg T 1027.0
B12-vitamin 0,1000 µg T 1027.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 183 T 1027.0
Cholin 12,4 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 550 mg T 1027.0
Kalium 37,7 mg T 1027.0
Calcium 10,00 mg 5 - 13 2 T 1027.0
Magnesium 1,80 mg 1 T 1027.0
Jern 0,0900 mg 0,055 - 0,13 4 T 1027.0
Kobber 0 mg 1 T 1027.0
Zink 0,0470 mg 1 T 1027.0
Mangan 0,0120 mg 1 T 1027.0
Krom 9,40 µg 0,5 - 25,8 19 T 1027.0
Selen 0 µg 1 T 1027.0
Fosfor 23,0 mg T 1027.0
Jod 1,50 µg 1 - 2 T 1027.0
Nikkel 8,70 µg 0,0 - 27,1 19 T 1027.0
Cadmium 0,300 µg 0,0 0,0 - 1,4 19 T 1027.0
Bly 1,000 µg 0,0 - 7,8 16 T 1027.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g T 1027.0
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 1863
C10:0 0,000 0,0 1863
C12:0 2,800 4,17 1863
C14:0 1,190 1,77 1863
C16:0 12,802 19 1863
C18:0 4,601 6,85 1863
C20:0 0,000 0,0 1863
C22:0 0,000 0,0 1863
C24:0 0,000 0,0 1863
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1863
C16:1,n-7 0,000 0,0 1863
C18:1,n-7 0,860 1,28 1863
C18:1,n-9 19,803 29,5 1863
C20:1,n-11 0,270 0,402 1863
C22:1,n-9 0,000 0,0 1863
C24:1,n-9 0,000 0,0 1863
C18:1,trans 0,000 0,0 1863
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 21,503 32 1863
C18:3,n-3 2,040 3,04 1863
C18:3,n-6 0,000 0,0 1863
C22:6,n-3 0,000 0,0 1863
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 1,200 1,78 1863
Sum mættede fedtsyrer 21,393 31,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 20,933 31,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 23,544 35,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 67,070 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,040 3,04 1003
Sum n-6 fedtsyrer 21,503 32 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 46 370 T 1027.0
Leucin 74 590 T 1027.0
Lysin 60 480 T 1027.0
Methionin 19 150 T 1027.0
Cystin 7 56 T 1027.0
Phenylalanin 38 300 T 1027.0
Tyrosin 38 300 T 1027.0
Threonin 34 270 T 1027.0
Tryptofan 11 88 T 1027.0
Valin 51 410 T 1027.0
Arginin 28 220 T 1027.0
Histidin 21 170 T 1027.0
Alanin 26 210 T 1027.0
Asparaginsyre 58 460 T 1027.0
Glutaminsyre 160 1270 T 1027.0
Glycin 16 130 T 1027.0
Prolin 74 590 T 1027.0
Serin 41 330 T 1027.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,950 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby