DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 629
Rødkål, konserves
Engelsk navn
Cabbage, red, canned
Taxonomisk navn
Brassica oleracea L. convar. capitata (L.)
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800 T 44
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 318 kJ 1003
Energi, kcal 75 kcal 1003
Nitrogen, total 0,160 g 0,144 - 0,16 3 1825
Protein, videnskabelig 1,0 g 0,9 - 1 3 1825
Protein, deklaration 1,0 g 0,9 - 1 3 1825
Kulhydrat, difference 18,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 16,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 16,3 g 1003
Tilsat sukker 16,0 g 1321
Kostfibre 2,1 g 1,9 - 2,4 3 1825
Fedt, total 0,2 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 0,9 - 1,4 3 1825
Tørstof 20,7 g 19,5 - 21,4 3 1825
Vand 79,3 g 78,6 - 80,5 3 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,08 RE 1003
Retinol 0 µg T 44
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,0700 α-TE
alfa-tokoferol 0,0700 mg 0,05 - 0,08 2 T 44
K1-vitamin 149 µg T 44
B1-vitamin 0,0650 mg 0,04 - 0,101 10 T 44
B2-vitamin, riboflavin 0,0500 mg 0,038 - 0,07 9 T 44
Niacinækvivalent 0,725 NE 1003
Niacin 0,600 mg 0,34 - 0,96 10 T 44
B6-vitamin 0,107 mg 0,087 - 0,124 4 1072
Pantothensyre 0,324 mg T 44
Biotin 0,1000 µg T 44
Folat 35,0 µg 6 1803
Frit folat 23,0 µg 8,8 - 32,9 4 T 44
B12-vitamin 0 µg T 44
C-vitamin 20,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 20,0 mg 1003
beta-caroten 25,0 µg 11 - 35 5 T 44
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 300 mg 1003
Kalium, K 100,0 mg 2 1348
Calcium, Ca 39,3 mg 26,1 - 58,9 6 1015
Magnesium, Mg 6,00 mg 5 - 6 2 1348
Fosfor, P 29,3 mg 24,6 - 35,5 6 1015
Jern, Fe 0,830 mg 0,78 - 0,88 2 1348
Kobber, Cu 0,0250 mg 0,02 - 0,03 2 1348
Zink, Zn 0,550 mg 0,45 - 0,65 2 1348
Jod, I 0,1000 µg 0 - 0,35 5 T 44
Mangan, Mn 0,0830 mg 0,073 - 0,093 2 1348
Chrom, Cr 2,00 µg 1 - 2 2 1348
Selen, Se 0,300 µg 0,1 - 0,5 2 1348
Molybdæn, Mo 10,00 µg 1 1348
Nikkel, Ni 3,00 µg 1 - 5 2 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 5,00 g 1002
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,037 22,8 T 44
C18:0 0,002 1,3 T 44
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,003 1,96 T 44
C18:1,n-9 0,008 5,22 T 44
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,075 47 T 44
C18:3,n-3 (ALA) 0,035 21,5 T 44
C20:4,n-6 0,000 0 T 44
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,039 24,1 1003
Sum monoumættede 0,012 7,18 1003
Sum polyumættede 0,110 68,6 1003
Fedtsyrer, total 0,160 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,035 21,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,075 47 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 27 170 T 44
Leucin 30 190 T 44
Lysin 30 190 T 44
Methionin 8 47 T 44
Cystin 1 4 T 44
Phenylalanin 18 110 T 44
Tyrosin 12 72 T 44
Threonin 12 77 T 44
Tryptofan 8 47 T 44
Valin 45 280 T 44
Arginin 42 260 T 44
Histidin 16 100 T 44
Alanin 50 310 T 44
Asparaginsyre 85 530 T 44
Glutaminsyre 238 1490 T 44
Glycin 21 130 T 44
Prolin 37 230 T 44
Serin 50 310 T 44

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby