Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 63
Okra, gumbo, rå
Engelsk navn
Okra, raw
Taxonomisk navn
Hibiscus esculentus L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 14
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 149 kJ 1003
Energi, kcal 36 kcal 1003
total-N 0,320 g 1 1938
Protein, total 2,0 g 1 1938
Protein, deklaration 2,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 7,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 6,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 6,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,9 g 1342
Fedt, total 0,1 g 1 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 1938
Tørstof 9,8 g 9,470 - 10,200 6 1938
Vand 90,2 g 89,800 - 90,530 6 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 33,3 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 400 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,200 mg 1 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,060 mg 1 1938
Niacin 0,307 NE 1003
niacin 0,024 mg 2 1938
B6-vitamin 0,215 mg 1 1938
Pantothensyre 0,245 mg 1938
Folat 88,0 µg 70 - 106 6 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 21,1 mg 1003
L-ascorbinsyre 21,1 mg 15,9 - 26,3 11 1342
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 8,00 mg 2 1938
Kalium, K 303 mg 2 1938
Calcium, Ca 81,0 mg 1 1938
Magnesium, Mg 57,0 mg 2 1938
Phosphor, P 63,0 mg 1 1938
Jern, Fe 0,800 mg 1 1938
Kobber, Cu 0,094 mg 1938
Zink, Zn 0,600 mg 1938
Mangan, Mn 0,990 mg 1938
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre, total 0,050 mg 1346
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,940 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,000 0,00 1342
C16:0 0,022 32,4 1342
C18:0 0,003 4,41 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1342
C18:1,n-9 0,016 23,5 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,026 38,2 1342
C18:3,n-3 0,001 1,47 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1342
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,025 36,8 1003
Sum monoumættede 0,016 23,5 1003
Sum polyumættede 0,027 39,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,068 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,001 1,47 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,026 38,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 70 220 1342
Leucin 106 330 1342
Lysin 80 250 1342
Methionin 21 66 1342
Cystin 19 59 1342
Phenylalanin 64 200 1342
Tyrosin 86 270 1342
Threonin 64 200 1342
Tryptofan 17 53 1342
Valin 90 280 1342
Arginin 83 260 1342
Histidin 31 97 1342
Alanin 74 230 1342
Asparaginsyre 144 450 1342
Glutaminsyre 272 850 1342
Glycin 45 140 1342
Prolin 45 140 1342
Serin 45 140 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby