DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 630
Litchi, rå
Engelsk navn
Lychee, raw
Taxonomisk navn
Litchi chinensis (Sonnerat, 1782)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 300 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 300 kJ 1003
Energi (kcal) 71 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 71 kcal 1003
Protein 0,8 g 7 1938
Protein, deklaration 0,8 g 7 1938
Kulhydrat difference 16,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 15,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 15,2 g 1003
Kostfibre 1,3 g 1938
Fedt 0,4 g 7 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 3 1003
Aske 0,4 g 6 1938
Tørstof 18,2 g 9 1938
Vand 81,8 g 9 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0110 mg 2 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0650 mg 3 1938
Niacinækvivalent 0,720 NE 1003
Niacin 0,603 mg 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 71,5 mg 1003
Ascorbinsyre 71,5 mg 14 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,000 mg 3 1938
Kalium 171 mg 5 1938
Calcium 5,00 mg 7 1938
Magnesium 10,00 mg 2 1938
Jern 0,310 mg 5 1938
Kobber 0,148 mg 1 1938
Zink 0,0700 mg 1 1938
Mangan 0,0550 mg 1 1938
Fosfor 31,0 mg 7 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 15,2 g 1 2190
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Crude fibre 0,210 g 4 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,308 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,133 1938
Lysin 41 310 1342
Methionin 9 68 1342
Tryptofan 7 53 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 7,10 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 40 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby