Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 633
Guavabær, guajavabær, rå
Engelsk navn
Guava, common, raw
Taxonomisk navn
Psidium guajava L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 20
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 177 kJ 1003
Energi, kcal 42 kcal 1003
total-N 0,140 g 0,139 0,118 - 0,165 4 1801
Protein, total 0,9 g 0,9 0,738 - 1,031 4 1801
Protein, deklaration 0,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 11,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 6,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 6,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 4,9 g 4,4 4,3 - 6,5 4 1801
Fedt, total 0,5 g 0,4 0,34 - 0,68 4 1801
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 0,5 0,48 - 0,62 4 1801
Tørstof 13,0 g 12,2 11,2 - 16,4 4 1801
Vand 87,0 g 87,8 83,600 - 88,800 4 1801
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,08 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 25,0 µg 26,0 14 - 34 4 1801
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,037 mg 0,037 0,032 - 0,041 4 1801
B2-vitamin, riboflavin 0,040 mg 0,030 - 0,049 2 1938
Niacin 1,20 NE 1003
niacin 1,08 mg 1,066 - 1,102 2 1938
B6-vitamin 0,077 mg 0,073 0,065 - 0,093 3 1801
Pantothensyre 0,451 mg 0,438 - 0,464 2 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 176 mg 1003
L-ascorbinsyre 176 mg 167 131 - 240 4 1801
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,10 mg 2,30 1,1 - 2,7 4 1801
Kalium, K 198 mg 198 189 - 208 4 1801
Calcium, Ca 9,70 mg 10,25 7,7 - 10,6 4 1801
Magnesium, Mg 9,53 mg 9,45 8,1 - 11,1 4 1801
Phosphor, P 40,0 mg 36 - 43 2 1938
Jern, Fe 0,263 mg 0,260 0,25 - 0,28 4 1801
Kobber, Cu 0,230 mg 0,200 - 0,260 2 1938
Zink, Zn 0,188 mg 0,185 0,161 - 0,22 4 1801
Mangan, Mn 0,150 mg 0,130 - 0,170 2 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 2,55 g 2,35 2 - 3,5 4 1801
Glucose 1,28 g 1,15 0,8 - 2 4 1801
Monosaccharider, total 3,83 g 1003
Saccharose 0 g 0 4 1801
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 3,83 g 1003
Crude fibre 5,60 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,009 2,50 1342
C16:0 0,109 30,0 1342
C18:0 0,012 3,33 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 0,62 1342
C18:1,n-9 0,039 10,8 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,138 37,9 1342
C18:3,n-3 0,054 14,8 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,130 35,8 1003
Sum monoumættede 0,041 11,3 1003
Sum polyumættede 0,192 52,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,363 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,054 14,9 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,138 38,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 32 230 1342
Leucin 59 420 1342
Lysin 25 180 1342
Methionin 5 38 1342
Phenylalanin 2 15 1342
Tyrosin 11 76 1342
Threonin 34 240 1342
Tryptofan 7 53 1342
Valin 29 210 1342
Arginin 22 160 1342
Histidin 7 53 1342
Alanin 43 310 1342
Asparaginsyre 56 400 1342
Glutaminsyre 115 820 1342
Glycin 43 310 1342
Prolin 27 190 1342
Serin 25 180 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby