Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 634
Havkat, plettet, rå
Engelsk navn
Spotted catfish, fillet, raw
Taxonomisk navn
Anarhichas minor
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 59
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 450 kJ 1003
Energi, kcal 107 kcal 1003
total-N 2,560 g 12 1357
Protein, total 16,0 g 12 1357
Protein, deklaration 16,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1357
Fedt, total 4,8 g 12 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 1,0 g 12 1357
Tørstof 21,8 g 12 1357
Vand 78,2 g 12 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 18,0 RE 1003
Retinol 18,0 µg 6 - 28 2 T 564
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,30 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,30 µg 1 T 564
E-vitamin 2,40 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,40 mg 1 T 564
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,180 mg 0,155 - 0,222 3 T 564
B2-vitamin, riboflavin 0,045 mg 0,041 - 0,048 3 T 564
Niacin 5,27 NE 1003
niacin 2,50 mg 2,43 - 2,55 2 T 564
B6-vitamin 0,350 mg 1 T 564
Pantothensyre 0,570 mg T 564
Folat 1,00 µg T 564
Frit folat 1,00 µg T 564
B12-vitamin 2,20 µg T 564
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 564
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 105 mg T 564
Kalium, K 282 mg T 564
Calcium, Ca 35,0 mg 34 - 36 2 T 564
Magnesium, Mg 25,0 mg T 564
Phosphor, P 180 mg T 564
Jern, Fe 1,00 mg T 564
Jod, I 60,0 µg 26 - 93 3 T 564
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,065 1,51 T 564
C16:0 0,604 14,0 T 564
C18:0 0,230 5,32 T 564
C20:0 0,059 1,36 T 564
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,327 7,57 T 564
C18:1,n-9 0,852 19,7 T 564
C20:1,n-11 0,214 4,96 T 564
C22:1,n-9 0,059 1,36 T 564
Andre monoumætt. 0,016 0,36 T 564
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,065 1,51 T 564
C18:3,n-3 0,027 0,62 T 564
C18:4,n-3 0,176 4,07 T 564
C20:2,n-6 0,038 0,88 T 564
C20:3,n-3 0,027 0,62 T 564
C20:4,n-6 0,194 4,49 T 564
C20:5,n-3 0,821 19,0 T 564
C22:5,n-3 0,074 1,72 T 564
C22:6,n-3 0,471 10,9 T 564
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,958 22,2 1003
Sum monoumættede 1,47 34,0 1003
Sum polyumættede 1,89 43,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 4,32 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,60 37,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,297 6,88 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 58 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 768 300 T 564
Leucin 1250 490 T 564
Lysin 1540 600 T 564
Methionin 512 200 T 564
Cystin 136 53 T 564
Phenylalanin 640 250 T 564
Tyrosin 563 220 T 564
Threonin 742 290 T 564
Tryptofan 166 65 T 564
Valin 896 350 T 564
Arginin 947 370 T 564
Histidin 358 140 T 564
Alanin 973 380 T 564
Asparaginsyre 1590 620 T 564
Glutaminsyre 2280 890 T 564
Glycin 742 290 T 564
Prolin 589 230 T 564
Serin 768 300 T 564

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby