DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 636
Ananaskirsebær, rå
Engelsk navn
Cape gooseberries, raw
Taxonomisk navn
Physalis peruviana
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 6
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 215 kJ 1003
Energi, kcal 51 kcal 1003
Nitrogen, total 0,304 g 2130
Protein, videnskabelig 1,9 g 2130
Protein, deklaration 1,9 g 2130
Kulhydrat, difference 11,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 7,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 7,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 4,3 g 1938
Fedt, total 0,7 g 2130
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 5 1938
Tørstof 14,6 g 2130
Vand 85,4 g 2130
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 60,8 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,110 mg 2130
B2-vitamin, riboflavin 0,0400 mg 2130
Niacinækvivalent 2,80 NE 1003
Niacin 2,80 mg 2130
C-vitamin 11,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 11,0 mg 2130
beta-caroten 730 µg 1342
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 9,00 mg 2130
Fosfor, P 40,0 mg 2130
Jern, Fe 0,310 mg 0,31 - 0,31 5 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 2,80 g 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Transfedtsyrer, total 0,000 2130
Fedtsyrer, total 0,490 100 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby