DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 636
Ananaskirsebær, rå
Engelsk navn
Cape gooseberries, raw
Taxonomisk navn
Physalis peruviana (Linnaeus, 1763)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 215 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 215 kJ 1003
Energi (kcal) 51 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 51 kcal 1003
Protein 1,9 g 2130
Protein, deklaration 1,9 g 2130
Kulhydrat difference 11,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,2 g 1003
Kostfibre 4,3 g 1938
Fedt 0,7 g 2130
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 1 1003
Aske 0,5 g 5 1938
Tørstof 14,6 g 2130
Vand 85,4 g 2130
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 122 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 730 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,110 mg 2130
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0400 mg 2130
Niacinækvivalent 2,80 NE 1003
Niacin 2,80 mg 2130
B12-vitamin 0 µg 0,0 1938, 2130
C-vitamin 11,0 mg 1003
Ascorbinsyre 11,0 mg 2130
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,000 mg 1 2190
Calcium 9,00 mg 2130
Jern 0,425 mg 0,31 - 1 5 1938, 2130
Zink 0,360 mg 1 2135
Selen 1,60 µg 1 2135
Fosfor 40,0 mg 2130
Jod 1,000 µg 1 2135
Sum mineraler 50,4 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Crude fibre 2,80 g 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,190 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,120 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,120 2135
Sum transfedtsyrer 0,000 2130
Sum fedtsyrer 0,490 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,070 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,040 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 0,0 1938, 2130
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,304 2130
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 6 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby