DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 639
Brasen, rå
Engelsk navn
Bream, raw
Taxonomisk navn
Abramis spp.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 40
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,897
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 452 kJ 1003
Energi, kcal 108 kcal 1003
Nitrogen, total 2,672 g 1356
Protein, videnskabelig 16,7 g 1356
Protein, deklaration 16,7 g 1356
Kulhydrat, difference 1,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 1,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 4,0 g 1356
Alkohol 0,0 g 1356
Aske 1,1 g 1 - 1,2 6 1348
Tørstof 23,0 g 6 1348
Vand 77,0 g 6 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 14,0 RE 1003
Retinol 14,0 µg 1356
D-vitamin 5,50 µg 1003
D3-vitamin 5,50 µg 1356
E-vitamin 1,30 α-TE
alfa-tokoferol 1,30 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0700 mg 1356
B2-vitamin, riboflavin 0,0700 mg 1356
Niacinækvivalent 4,00 NE 1003
Niacin 4,00 mg 1356
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1356
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 220 mg 1356
Natrium, Na 43,0 mg 1356
Kalium, K 350 mg 280 - 410 6 1348
Calcium, Ca 63,0 mg 44 - 94 6 1348
Magnesium, Mg 26,0 mg 22 - 28 6 1348
Fosfor, P 210 mg 200 - 230 6 1348
Jern, Fe 0,440 mg 0,39 - 0,53 6 1348
Kobber, Cu 0,0280 mg 0,024 0,015 - 0,05 11 1081
Zink, Zn 0,420 mg 0,4 0,33 - 0,62 11 1081
Jod, I 7,00 µg 1356
Mangan, Mn 0,0870 mg 0,028 - 0,2 6 1348
Chrom, Cr 5,60 µg 5,3 0 - 14 11 1081
Selen, Se 24,0 µg 19 2 - 67 11 1081
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1 1348
Cobolt, Co 0,500 µg 6 1348
Nikkel, Ni 10,00 µg 8 0 - 23 11 1081
Fluor, F 100,0 µg 30 - 300 6 1348
Silicium, Si 0,500 mg 1 1348
Rubidium, Rb 350 µg 110 - 830 6 1348
Aluminium, Al 0,1000 mg 6 1348
Bor, B 10,00 µg 7 - 20 6 1348
Brom, Br 300 µg 1 1348
Kviksølv, Hg 7,70 µg 7,9 2,3 - 15 11 1081
Arsen, As 0,1000 µg 0 0 - 0,6 11 1081
Cadmium, Cd 0,700 µg 0,2 0 - 3 11 1081
Bly, Pb 2,00 µg 2 0 - 7 11 1081
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0 g 1356
Sakkarose 0 g 1356
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1356
Sukkerarter, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1356
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0 1356
C14:0 0,134 3,73 1356
C16:0 0,626 17,4 1356
C18:0 0,090 2,51 1356
Andre mættede fedtsyrer 0,078 2,18 1356
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
Andre monoumættede fedtsyrer 2,458 68,4 1656
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,090 2,51 1356
C18:3,n-3 (ALA) 0,112 3,11 1356
Andre polyumættede 0,567 1356
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,928 25,8 1003
Sum monoumættede 2,458 68,4 1003
Sum polyumættede 0,202 5,62 1003
Fedtsyrer, total 3,588 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,112 3,11 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,090 2,51 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 66 mg 1356

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby