Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 64
Asparges, grønne, rå
Engelsk navn
Asparagus, green, raw
Taxonomisk navn
Asparagus officinalis L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 34 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 109 kJ 1003
Energi, kcal 26 kcal 1003
total-N 0,288 g 0,272 - 0,304 5 1073
Protein, total 1,8 g 1,700 - 1,900 5 1073
Protein, deklaration 1,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,8 g 1,4 - 2,2 4 T 753
Fedt, total 0,3 g 0,2 - 0,3 2 1073
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 0,4 - 0,6 5 1073
Tørstof 7,5 g 7,000 - 7,900 5 1073
Vand 92,5 g 92,100 - 93,000 5 1073
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
Niacin 0,233 NE 1003
B6-vitamin 0,148 mg 0,099 - 0,211 5 1072
Folat 150 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 10,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 10,0 mg 5 - 15 5 1073
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 3,70 mg 1 1058
Kalium, K 267 mg 1 1058
Calcium, Ca 22,8 mg 19,8 - 25,7 6 1015
Magnesium, Mg 12,2 mg 1 1058
Phosphor, P 85,5 mg 75,6 - 102 6 1015
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,067 28,0 1039
C18:0 0,002 0,83 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 0,83 1039
C18:1,n-9 0,005 2,09 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,151 62,8 1039
C18:3,n-3 0,013 5,44 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,069 28,8 1003
Sum monoumættede 0,007 2,92 1003
Sum polyumættede 0,164 68,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,240 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,013 5,42 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,151 62,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 52 180 T 649
Leucin 84 290 T 649
Lysin 75 260 T 649
Methionin 21 72 T 649
Cystin 6 22 T 649
Phenylalanin 49 170 T 649
Tyrosin 40 140 T 649
Threonin 46 160 T 649
Tryptofan 14 50 T 649
Valin 84 290 T 649
Arginin 69 240 T 649
Histidin 32 110 T 649
Alanin 127 440 T 649
Asparaginsyre 167 580 T 649
Glutaminsyre 383 1330 T 649
Glycin 60 210 T 649
Prolin 115 400 T 649
Serin 86 300 T 649

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby