Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 643
Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå
Engelsk navn
Cabbage, Chinese, pak-choi, raw
Taxonomisk navn
Brassica chinensis L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 12
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,687
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 61 kJ 1003
Energi, kcal 15 kcal 1003
total-N 0,240 g 1 1938
Protein, total 1,5 g 1 1938
Protein, deklaration 1,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,0 g 1938
Fedt, total 0,2 g 1 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1938
Tørstof 4,7 g 2 1938
Vand 95,3 g 2 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 150 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 1800 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,040 mg 1 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,070 mg 1 1938
Niacin 0,750 NE 1003
niacin 0,500 mg 1 1938
B6-vitamin 0,236 mg 1938
Pantothensyre 0,088 mg 1938
Folat 66,0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 45,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 45,0 mg 1 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 65,0 mg 2 1938
Kalium, K 252 mg 2 1938
Calcium, Ca 105 mg 1 1938
Magnesium, Mg 19,0 mg 2 1938
Phosphor, P 37,0 mg 1 1938
Jern, Fe 0,800 mg 1 1938
Kobber, Cu 0,021 mg 1938
Zink, Zn 0,190 mg 1938
Mangan, Mn 0,159 mg 1938
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre, total 0,100 mg 1346
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,600 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1342
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,001 0,77 1342
C14:0 0,001 0,77 1342
C16:0 0,022 17,1 1342
C18:0 0,001 0,77 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1342
C18:1,n-9 0,014 10,9 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,039 30,2 1342
C18:3,n-3 0,051 39,5 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1342
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,025 19,4 1003
Sum monoumættede 0,014 10,9 1003
Sum polyumættede 0,090 69,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,129 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,051 39,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,039 30,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 84 350 1342
Leucin 89 370 1342
Lysin 89 370 1342
Methionin 9 37 1342
Cystin 17 71 1342
Phenylalanin 43 180 1342
Tyrosin 29 120 1342
Threonin 48 200 1342
Tryptofan 15 62 1342
Valin 65 270 1342
Arginin 84 350 1342
Histidin 26 110 1342
Alanin 86 360 1342
Asparaginsyre 108 450 1342
Glutaminsyre 360 1500 1342
Glycin 43 180 1342
Prolin 31 130 1342
Serin 48 200 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby