DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 643
Pak choi (bok choy), rå
Engelsk navn
Pak choi (bok choy), raw
Taxonomisk navn
Brassica rapa subsp. chinensis (Linnaeus, 1753) (Hanelt, 1986)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 61 kJ 1003
Energi (kcal) 15 kcal 1003
Protein 1,5 g 1 1938
Protein fra Aminosyrer 1,1 g 1003
Protein, deklaration 1,5 g 1 1938
Kulhydrat difference 2,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,2 g 1003
Kostfibre 1,0 g 1938
Fedt 0,2 g 1 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,16 g 2 1003
Aske 0,8 g 1938
Tørstof 4,7 g 2 1938
Vand 95,3 g 2 1938
Nitrogen 0,240 g 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 300 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 1800 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0700 mg 1 1938
Niacinækvivalent 0,748 NE 1003
Niacin 0,500 mg 1 1938
B6-vitamin 0,236 mg 1938
Pantotensyre 0,0880 mg 1938
Folat 66,0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 45,0 mg 1003
Ascorbinsyre 45,0 mg 1 1938
Cholin 6,40 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 65,0 mg 2 1938
Kalium 252 mg 2 1938
Calcium 105 mg 1 1938
Magnesium 19,0 mg 2 1938
Jern 0,800 mg 1 1938
Kobber 0,0210 mg 1938
Zink 0,190 mg 1938
Mangan 0,159 mg 1938
Fosfor 37,0 mg 1 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 1,50 g 1 2141
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0,400 g 1 2141
Crude fibre 0,600 g 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre 0,0001000 g 1346
Sum organiske syrer 0,0001000 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1342
C10:0 0,000 0,0 1342
C12:0 0,001 0,775 1342
C14:0 0,001 0,775 1342
C16:0 0,023 17 1342
C18:0 0,001 0,775 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1342
C18:1,n-9 0,015 10,8 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,042 30,2 1342
C18:3,n-3 0,054 39,5 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1342
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,027 19,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,015 10,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,096 69,7 1003
Sum fedtsyrer 0,137 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,054 39,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,042 30,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 84 350 1342
Leucin 89 370 1342
Lysin 89 370 1342
Methionin 9 37 1342
Cystin 17 71 1342
Phenylalanin 43 180 1342
Tyrosin 29 120 1342
Threonin 48 200 1342
Tryptofan 15 62 1342
Valin 65 270 1342
Arginin 84 350 1342
Histidin 26 110 1342
Alanin 86 360 1342
Asparaginsyre 108 450 1342
Glutaminsyre 360 1500 1342
Glycin 43 180 1342
Prolin 31 130 1342
Serin 48 200 1342
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 12 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,687 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby