Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 646
Rugbrød med fedtrige frø og kerner, industrifremstillet
Engelsk navn
Rye bread, dark with high fat seeds and whole kernels, industrially produced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,83
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,000 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 899 kJ 1003
Energi, kcal 215 kcal 1003
total-N 0,973 g 0,940 0,830 - 1,270 23 1257, 1309
Protein, total 5,7 g 5,5 4,839 - 7,404 23 1257, 1309
Protein, deklaration 6,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 42,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 33,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 33,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 8,8 g 8,7 7,6 - 10,4 23 1257, 1309
Fedt, total 4,3 g 3,8 2,2 - 7,3 23 1257, 1309
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,2 g 2,2 1,67 - 2,64 23 1257, 1309
Tørstof 54,6 g 54,5 51,8 - 57,1 23 1257, 1309
Vand 45,4 g 45,5 42,900 - 48,200 23 1257, 1309
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 7
ß-caroten 0 µg T 7
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg T 7
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,200 mg 0,12 - 0,34 4 T 7
B1-vitamin 0,209 mg 0,205 0,135 - 0,280 23 1257, 1309
B2-vitamin, riboflavin 0,069 mg 0,068 0,058 - 0,080 23 1257, 1309
Niacin 1,18 NE 1003
niacin 0,883 mg 0,820 0,52 - 1,29 19 1309
B6-vitamin 0,195 mg 0,180 0,180 - 0,240 4 1257
Pantothensyre 0,233 mg 0,230 0,19 - 0,32 19 1309
Biotin 7,34 µg 6,70 5,9 - 10,9 5 1309
Folat 27,7 µg 27,0 20 - 42 22 1257, 1309
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 805 mg 840 582 - 980 38 1257, 1309, 2006
Natrium, Na 425 mg 441 332 - 494 26 2097
Kalium, K 257 mg 260 198 - 308 22 1257, 1309
Calcium, Ca 32,0 mg 30,9 22,2 - 43,4 22 1257, 1309
Magnesium, Mg 63,0 mg 58,9 44 - 84 22 1257, 1309
Phosphor, P 178 mg 172 132 - 215 22 1257, 1309
Jern, Fe 1,72 mg 1,70 1,41 - 2,14 22 1257, 1309
Kobber, Cu 0,254 mg 0,238 0,156 - 0,37 22 1257, 1309
Zink, Zn 1,59 mg 1,50 1,18 - 2,15 22 1257, 1309
Jod, I 20,8 µg 20,1 12,7 - 36,9 33 1309, 2006
Mangan, Mn 1,23 mg 1,18 0,95 - 1,62 18 1309
Chrom, Cr 7,95 µg 7,05 2,6 - 16,9 18 1309
Selen, Se 2,81 µg 2,70 0,60 - 6 18 1309
Nikkel, Ni 15,0 µg 14,8 5,2 - 25,3 18 1309
Cadmium, Cd 3,46 µg 3,10 1,55 - 8,7 18 1309
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 29,7 g 30,1 25,3 - 35,2 23 1257, 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1309
C10:0 0,000 0,00 1309
C12:0 0,000 0,00 1309
C14:0 0,000 0,00 1309
C16:0 0,000 8,75 1309
C18:0 0,000 3,49 1309
C20:0 0,000 0,00 1309
C22:0 0,000 0,43 1309
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1309
C18:1,n-9 0,000 22,6 1309
C18:1,n-7 0,000 0,88 1309
C20:1,n-11 0,000 0,13 1309
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 46,8 1309
C18:3,n-3 0,000 17,0 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,000 1003
Sum monoumættede 0,000 1003
Sum polyumættede 0,000 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 1003
Fedtsyrer, total 0,000 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 224 230 T 60
Leucin 389 400 T 60
Lysin 243 250 T 60
Methionin 95 98 T 60
Cystin 89 91 T 60
Phenylalanin 272 280 T 60
Tyrosin 146 150 T 60
Threonin 214 220 T 60
Tryptofan 71 73 T 60
Valin 331 340 T 60
Arginin 321 330 T 60
Histidin 146 150 T 60
Alanin 272 280 T 60
Asparaginsyre 418 430 T 60
Glutaminsyre 1280 1310 T 60
Glycin 272 280 T 60
Prolin 506 520 T 60
Serin 272 280 T 60

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby