Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 65
Fennikel, knold, rå
Engelsk navn
Fennel, root, raw
Taxonomisk navn
Foeniculum vulgare (Miller) var. azoricum
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 46 6 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,26
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 95 kJ 1003
Energi, kcal 23 kcal 1003
total-N 0,217 g 0,231 0,163 - 0,243 4 1801
Protein, total 1,4 g 1,4 1,020 - 1,521 4 1801
Protein, deklaration 1,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,0 g 2,0 1,91 - 2,04 4 1801
Fedt, total 0,2 g 0,2 0,17 - 0,21 4 1801
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 1,0 g 1,0 0,95 - 1,09 4 1801
Tørstof 7,4 g 7,7 5,7 - 8,6 4 1801
Vand 92,6 g 92,3 91,400 - 94,300 4 1801
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,458 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
ß-caroten 5,50 µg 7,00 0 - 8 4 1801
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1347
B1-vitamin 0,030 mg 0,031 0,024 - 0,033 4 1801
B2-vitamin, riboflavin 0,110 mg 1347
Niacin 0,200 NE 1003
niacin 0,200 mg 1347
B6-vitamin 0,059 mg 0,059 0,036 - 0,081 4 1801
Folat 29,5 µg 30,5 23 - 34 4 1801
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 9,45 mg 1003
L-ascorbinsyre 9,45 mg 8,75 8,2 - 12,1 4 1801
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 27,0 mg 22,0 12 - 52 4 1801
Kalium, K 395 mg 380 350 - 470 4 1801
Calcium, Ca 30,1 mg 8,46 - 56 10 1015, 1801
Magnesium, Mg 11,2 mg 11,9 8,3 - 12,8 4 1801
Phosphor, P 38,8 mg 27,1 - 51,4 6 1015
Jern, Fe 0,318 mg 0,315 0,29 - 0,35 4 1801
Zink, Zn 0,223 mg 0,215 0,18 - 0,28 4 1801
Chrom, Cr 1,00 µg 0,30 0,2 - 3,2 4 1506
Selen, Se 0 µg 0 4 1506
Nikkel, Ni 34,0 µg 36,1 20,1 - 43,9 4 1506
Kviksølv, Hg 0,500 µg 0,600 0 - 0,8 4 1506
Arsen, As 1,70 µg 1,60 1,3 - 2,1 4 1506
Cadmium, Cd 1,10 µg 1,05 0,4 - 1,7 4 1506
Bly, Pb 2,00 µg 1,45 0,7 - 4,5 4 1506
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,03 g 1,00 0,8 - 1,3 4 1801
Glucose 1,10 g 1,05 0,8 - 1,5 4 1801
Monosaccharider, total 2,13 g 1003
Saccharose 0 g 0 4 1801
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 2,13 g 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 0 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby