DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 650
Hvidløg, tørret, pulver
Engelsk navn
Garlic, dried, powder
Taxonomisk navn
Allium sativum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1460 kJ 1003
Energi (kcal) 345 kcal 1003
Protein 16,8 g 15,1 - 18,5 5 1346
Protein fra Aminosyrer 10,0 g 1003
Protein, deklaration 16,8 g 15,1 - 18,5 5 1346
Kulhydrat difference 72,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 62,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 62,7 g 1003
Kostfibre 9,9 g 1938
Fedt 0,8 g 0,6 - 1 9 1346
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,07 g 3 1003
Aske 3,3 g 2,9 - 3,7 27 1346
Tørstof 93,5 g 92,9 - 94,1 44 1346
Vand 6,5 g 5,9 - 7,1 44 1346
Nitrogen 2,688 g 2,41 - 2,96 5 1346
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,466 mg 2 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,152 mg 2 1938
Niacinækvivalent 3,56 NE 1003
Niacin 0,692 mg 1 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 3,58 mg 1003
Ascorbinsyre 3,58 mg 2,67 - 4,94 5 1836
Cholin 67,5 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 26,0 mg 3 1938
Kalium 1100 mg 4 1938
Calcium 80,0 mg 2 1938
Magnesium 58,0 mg 3 1938
Jern 2,75 mg 5 1938
Zink 2,63 mg 4 1938
Selen 1,000 µg 1 2140
Fosfor 417 mg 3 1938
Jod 12,4 µg 1 2140
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,40 g 1 2190
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 61,3 g 1 2190
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 T 205.0
C6:0 0,000 0,0 T 205.0
C8:0 0,000 0,0 T 205.0
C10:0 0,003 0,573 T 205.0
C12:0 0,000 0,0 T 205.0
C14:0 0,000 0,0 T 205.0
C16:0 0,140 24,9 T 205.0
C18:0 0,000 0,0 T 205.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 T 205.0
C18:1,n-9 0,018 3,15 T 205.0
C20:1,n-11 0,000 0,0 T 205.0
C22:1,n-9 0,000 0,0 T 205.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,367 65,6 T 205.0
C18:3,n-3 0,032 5,73 T 205.0
C18:4,n-3 0,000 0,0 T 205.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 205.0
C20:5,n-3 0,000 0,0 T 205.0
C22:5,n-3 0,000 0,0 T 205.0
C22:6,n-3 0,000 0,0 T 205.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,143 25,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,018 3,15 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,400 71,3 1003
Sum fedtsyrer 0,560 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,032 5,73 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,367 65,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 564 210 T 205.0
Leucin 806 300 T 205.0
Lysin 726 270 T 205.0
Methionin 199 74 T 205.0
Cystin 169 63 T 205.0
Phenylalanin 484 180 T 205.0
Tyrosin 212 79 T 205.0
Threonin 403 150 T 205.0
Tryptofan 172 64 T 205.0
Valin 753 280 T 205.0
Arginin 1670 620 T 205.0
Histidin 296 110 T 205.0
Alanin 349 130 T 205.0
Asparaginsyre 1290 480 T 205.0
Glutaminsyre 2120 790 T 205.0
Glycin 538 200 T 205.0
Prolin 263 98 T 205.0
Serin 511 190 T 205.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 T 205.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby