Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 651
Pizza med broccoli, dybfrost
Engelsk navn
Pizza with broccoli, frozen
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 816 kJ 1003
Energi, kcal 195 kcal 1003
total-N 1,392 g 1 1074
Protein, total 8,7 g 1 1074
Protein, deklaration 8,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 26,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 23,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 23,6 g 1003
Kostfiber 2,4 g 1 T 1649
Fedt, total 6,7 g 1 1074
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g 1 1074
Tørstof 43,0 g 1 1074
Vand 57,0 g 1 1074
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,220 mg 1 T 631
B2-vitamin, riboflavin 0,140 mg 1 T 631
Niacin 1,34 NE 1003
niacin 0,570 mg 1 T 631
B6-vitamin 0,090 mg 1 T 631
Pantothensyre 0,120 mg 1 T 631
B12-vitamin 0,290 µg 1 T 631
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 590 mg 1 1074
Natrium, Na 345 mg 1 1074
Kalium, K 210 mg 1 1074
Calcium, Ca 199 mg 1 1074
Magnesium, Mg 19,5 mg 1 1074
Jern, Fe 1,40 mg 1 1074
Kobber, Cu 0,077 mg 0,019 - 0,45 4 T 631
Zink, Zn 1,15 mg 0,04 - 4,2 4 T 631
Nikkel, Ni 17,8 µg 0 - 94 4 T 631
Kviksølv, Hg 0 µg 4 T 631
Cadmium, Cd 1,10 µg 0 - 3,5 4 T 631
Bly, Pb 5,10 µg 0 - 33 4 T 631
Tin, Sn 107 µg 0 - 680 4 T 631
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 46 33 T 631

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby