DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 652
Salat, Radicchio rosso, rå
Engelsk navn
Chickory, raddichio, raw
Taxonomisk navn
Chichorium intybus L. var. foliosum
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 11
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 101 kJ 1003
Energi, kcal 24 kcal 1003
Nitrogen, total 0,229 g 2 1938
Protein, videnskabelig 1,4 g 2 1938
Protein, deklaration 1,4 g 2 1938
Kulhydrat, difference 4,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 3,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 3,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,9 g 1938
Fedt, total 0,3 g 2 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 2 1938
Tørstof 6,9 g 2 1938
Vand 93,1 g 2 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0160 mg 2 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,0280 mg 2 1938
Niacinækvivalent 0,675 NE 1003
Niacin 0,255 mg 2 1938
B6-vitamin 0,0570 mg 2 1938
Pantothensyre 0,269 mg 2 1938
Folat 60,0 µg 2 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 8,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 8,00 mg 2 1938
beta-caroten 0 µg 1342
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 22,0 mg 2 1938
Kalium, K 302 mg 2 1938
Calcium, Ca 19,0 mg 2 1938
Magnesium, Mg 13,0 mg 2 1938
Fosfor, P 40,0 mg 2 1938
Jern, Fe 0,570 mg 1 1938
Kobber, Cu 0,341 mg 2 1938
Zink, Zn 0,620 mg 2 1938
Mangan, Mn 0,138 mg 2 1938
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre 0,210 mg 1656
Organiske syrer, tot. 0,210 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,510 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C6:0 0,000 0 1938
C8:0 0,000 0 1938
C10:0 0,000 0 1938
C12:0 0,000 0 1938
C14:0 0,003 1,47 1342
C16:0 0,054 30,8 1342
C18:0 0,003 1,47 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0 1938
C18:1,n-9 0,005 2,94 1342
C20:1,n-11 0,000 0 1938
C22:1,n-9 0,000 0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,095 54,4 1342
C18:3,n-3 (ALA) 0,015 8,82 1342
C18:4,n-3 0,000 0 1938
C20:4,n-6 0,000 0 1938
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1938
C22:5,n-3 0,000 0 1938
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,059 33,8 1003
Sum monoumættede 0,005 2,94 1003
Sum polyumættede 0,111 63,2 1003
Fedtsyrer, total 0,175 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,015 8,82 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,095 54,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 85 370 1342
Leucin 62 270 1342
Lysin 55 240 1342
Methionin 8 37 1342
Phenylalanin 34 150 1342
Threonin 39 170 1342
Tryptofan 25 110 1342
Valin 64 280 1342
Arginin 105 460 1342
Histidin 25 110 1342

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby