Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 652
Salat, Radicchio rosso, rå
Engelsk navn
Chickory, raddichio, raw
Taxonomisk navn
Chichorium intybus L. var. foliosum
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 11
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 102 kJ 1003
Energi, kcal 24 kcal 1003
total-N 0,229 g 2 1938
Protein, total 1,4 g 2 1938
Protein, deklaration 1,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,9 g 1938
Fedt, total 0,3 g 2 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 2 1938
Tørstof 6,9 g 2 1938
Vand 93,1 g 2 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,016 mg 2 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,028 mg 2 1938
Niacin 0,672 NE 1003
niacin 0,255 mg 2 1938
B6-vitamin 0,057 mg 2 1938
Pantothensyre 0,269 mg 2 1938
Folat 60,0 µg 2 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 8,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 8,00 mg 2 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 22,0 mg 2 1938
Kalium, K 302 mg 2 1938
Calcium, Ca 19,0 mg 2 1938
Magnesium, Mg 13,0 mg 2 1938
Phosphor, P 40,0 mg 2 1938
Jern, Fe 0,570 mg 1 1938
Kobber, Cu 0,341 mg 2 1938
Zink, Zn 0,620 mg 2 1938
Mangan, Mn 0,138 mg 2 1938
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre, total 0,210 mg 1656
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,510 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,001 1,47 1342
C16:0 0,021 30,9 1342
C18:0 0,001 1,47 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1938
C18:1,n-9 0,002 2,94 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,037 54,4 1342
C18:3,n-3 0,006 8,82 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,023 33,8 1003
Sum monoumættede 0,002 2,94 1003
Sum polyumættede 0,043 63,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,068 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,006 8,82 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,037 54,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 85 370 1342
Leucin 62 270 1342
Lysin 55 240 1342
Methionin 8 37 1342
Phenylalanin 34 150 1342
Threonin 39 170 1342
Tryptofan 25 110 1342
Valin 64 280 1342
Arginin 105 460 1342
Histidin 25 110 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby