DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 652
Salat, Radicchio rosso, rå
Engelsk navn
Chickory, raddichio, raw
Taxonomisk navn
Chichorium intybus var. foliosum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 102 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 102 kJ 1003
Energi (kcal) 24 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 24 kcal 1003
Protein 1,4 g 2 1938
Protein, deklaration 1,4 g 2 1938
Kulhydrat difference 4,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,6 g 1003
Kostfibre 0,9 g 1938
Fedt 0,3 g 2 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,06 g 2 1003
Aske 0,7 g 2 1938
Tørstof 6,9 g 2 1938
Vand 93,1 g 2 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0160 mg 2 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0280 mg 2 1938
Niacinækvivalent 0,675 NE 1003
Niacin 0,255 mg 2 1938
B6-vitamin 0,0570 mg 2 1938
Pantotensyre 0,269 mg 2 1938
Folat 60,0 µg 2 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 8,00 mg 1003
Ascorbinsyre 8,00 mg 2 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 22,0 mg 2 1938
Kalium 302 mg 2 1938
Calcium 19,0 mg 2 1938
Magnesium 13,0 mg 2 1938
Jern 0,570 mg 1 1938
Kobber 0,341 mg 2 1938
Zink 0,620 mg 2 1938
Mangan 0,138 mg 2 1938
Selen 0 µg 1 2136
Fosfor 40,0 mg 2 1938
Jod 1,000 µg 1 2136
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 1,60 g 1 2141
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Crude fibre 0,510 g 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre 0,000210 g 1346
Sum organiske syrer 0,000210 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,000 0,0 1938
C14:0 0,003 1,47 1342
C16:0 0,054 30,8 1342
C18:0 0,003 1,47 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1938
C18:1,n-9 0,005 2,94 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,095 54,4 1342
C18:3,n-3 0,015 8,82 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,059 33,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,005 2,94 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,111 63,2 1003
Sum fedtsyrer 0,175 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,015 8,82 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,095 54,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,229 1938
Isoleucin 85 370 1342
Leucin 62 270 1342
Lysin 55 240 1342
Methionin 8 37 1342
Phenylalanin 34 150 1342
Threonin 39 170 1342
Tryptofan 25 110 1342
Valin 64 280 1342
Arginin 105 460 1342
Histidin 25 110 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 11,8 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 11 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby