DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 658
Rødfisk, lille, filet, rå
Engelsk navn
Norway haddock, fillet, raw
Taxonomisk navn
Sebastes norvegicus (Ascanius, 1772)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 380 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 380 kJ 1003
Energi (kcal) 90 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 90 kcal 1003
Protein 19,1 g 0,0 1 1357
Protein, deklaration 19,1 g 0,0 1 1357
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1357
Fedt 1,5 g 1 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Salt deklaration 0,28 g 3 1003
Aske 2,7 g 1 1357
Tørstof 23,3 g 1 1357
Vand 76,7 g 1 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0 µg 1 2136
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 113 mg 98 - 141 3 T 603.0
Zink 0,300 mg 1 2136
Jod 21,0 µg 1 2136
Sum mineraler 113 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 1,260 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 48 mg T 603.0
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,152 1357
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 65,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,840 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby