Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 658
Rødfisk, lille, filet, rå
Engelsk navn
Norway haddock, fillet, raw
Taxonomisk navn
Sebastes viviparus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,840
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 380 kJ 1003
Energi, kcal 91 kcal 1003
total-N 3,152 g 1 1357
Protein, total 19,1 g 1 1357
Protein, deklaration 19,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1357
Fedt, total 1,5 g 1 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 2,7 g 1 1357
Tørstof 23,3 g 1 1357
Vand 76,7 g 1 1357
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 48 mg T 603

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby