Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 659
Kartoffel, chips, fedtreducerede
Engelsk navn
Potato crisps, fatreduced
Synonymer
Franske kartofler
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2043 kJ 1003
Energi, kcal 488 kcal 1003
total-N 0,800 g 1332
Protein, total 5,0 g 1332
Protein, deklaration 5,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 66,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 63,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 63,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,4 g 20 T 839
Fedt, total 23,0 g 1332
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,7 g 20 T 839
Tørstof 98,7 g 98 - 99 30 T 839
Vand 1,3 g 1,000 - 2,000 30 T 839
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 839
ß-caroten 0 µg T 839
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg T 839
E-vitamin 6,10 α-TE 1003
alfa-tokoferol 6,10 mg T 839
B1-vitamin 0,390 mg 20 T 839
B2-vitamin, riboflavin 0,083 mg 20 T 839
Niacin 6,57 NE 1003
niacin 5,30 mg 20 T 839
B6-vitamin 0,480 mg 20 T 839
Folat 82,0 µg 20 T 839
Frit folat 4,00 µg T 839
B12-vitamin 0 µg T 839
C-vitamin 48,4 mg 1003
L-ascorbinsyre 48,4 mg 34,3 - 59,1 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 606 mg 350 - 840 30 T 839
Kalium, K 1050 mg 20 T 839
Calcium, Ca 24,0 mg 20 T 839
Magnesium, Mg 60,0 mg 20 T 839
Phosphor, P 148 mg 20 T 839
Jern, Fe 1,38 mg 20 T 839
Kobber, Cu 0,260 mg 20 T 839
Zink, Zn 1,01 mg 20 T 839
Nikkel, Ni 12,2 µg 20 T 839
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0,700 g T 839
Stivelse 44,2 g T 839
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 184 230 T 4
Leucin 272 340 T 4
Lysin 288 360 T 4
Methionin 68 85 T 4
Cystin 41 51 T 4
Phenylalanin 200 250 T 4
Tyrosin 96 120 T 4
Threonin 168 210 T 4
Tryptofan 76 95 T 4
Valin 296 370 T 4
Arginin 208 260 T 4
Histidin 88 110 T 4
Alanin 176 220 T 4
Asparaginsyre 1060 1320 T 4
Glutaminsyre 664 830 T 4
Glycin 144 180 T 4
Prolin 176 220 T 4
Serin 176 220 T 4

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby